Outfit ♥ A very red X-Mas!

Dress King Size Babes by Mateloos (vintage) similar here | Shoes and rings H&M | Tights HemaIt’s almost christmas and that is reason enough for me to put on this red number to show you my version of a christmas dress. I still don’t know what I’m going to wear tomorrow but I let it depend on the mood I’m in (as I usually do). We’re doing nothing fancy, just being with my family and loved ones, having some nice food, catching up and sharing some laughs. And on the third day of christmas it’s my birthday! So this time of year is always very special to me.

Hope you have a fabulous time with your loved ones and wishing you a very merry christmas!

——————

Het is bijna kerstmis en dat is voor mij reden genoeg om dit rode jurkje uit de kast te trekken om jullie te laten zien. Ik weet nog steeds niet wat ik morgen ga aantrekken maar ik laat het maar van mijn humeur afhangen denk ik (zoals bijna altijd). We gaan geen sjieke dingen doen, gewoon lekker samen zijn met familie en vrienden met heerlijk eten, lekker bijkletsen en lachen. En derde kerstdag ben ik jarig! Dus deze tijd van het jaar is altijd extra speciaal voor mij.

Ik hoop dat je een geweldige kerst hebt met je familie en/of vrienden en ik wens je hele fijne dagen!

Love Els 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s