Looking back ♥ A wonderful year

As the year has almost come to an end I’m looking back on all amazing things I have done and the outfits I have shown you this past year… and there were lots of them! Some outfits I forgot about and some of them have become real favorites. This was also the year I concurred some (personal) fears and insecurities and let loose of the ‘fashion rules’. I tried on jeans and surprisingly loved it, I showed you a bathing suit and shorts (talking about overcoming insecurities…) and became very fond of more figure hugging dresses. This past year I also started www.plusmodelvooreendag.nl and the ‘Shop My Closet Sale’ (which we will definitely do again in 2015!). I’m curious about the next year and what (fashion) challenges will be waiting for me 😉
That being said, I’m very curious about which outfit you liked most…

I wish you a very happy, healthy, fearless and fashionable 2015 and hope to see you soon!

————

Nu het jaar bijna aan het eind is kijk is even terug op de geweldige dingen die ik dit jaar heb gedaan en alle outfits die ik heb laten zien… en dat waren er weer veel! Sommige outfits ben ik vergeten en sommige zijn echte favorieten geworden. Dit jaar was ook een jaar waarin ik wat (persoonlijke) angsten en onzekerheden heb overwonnen en ik de ‘fashion rules’ heb losgelaten. Ik probeerde jeans en verrassend genoeg vind ik ze geweldig, ik liet jullie een badpak zien en shorts (over onzekerheden gesproken…) en ben dol geworden op meer ‘figure hugging’ jurkjes. Het afgelopen jaar startte ik ook met www.plusmodelvooreendag.nl en de ‘Shop My Closet Sale’ (die we zeker weer gaan houden in 2015!). Ik ben zeer benieuwd wat het nieuwe jaar gaat brengen en welke (fashion) uitdagingen er op me liggen te wachten 😉
Dat gezegd hebbende, ben ik erg benieuwd wat jullie favoriete outfit was van afgelopen jaar…

Ik wens jullie een heel fijn, gezond, zorgeloos en fashionable 2015 en ik zie je snel!

Love Els 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s