Outfit ♥ My personal top 5

I thought yesterday was the last post of this year but when I asked you which one were your favorites I got asked which ones were mine… so here it is, my personal top 5 of 2014.
Well… it was hard to choose so I cheated a little and put 2 extra’s on the bench 😉

See you in 2015!

——–

Ik dacht dat gisteren mijn laatste post zou zijn maar toen ik jullie vroeg welke jullie favorieten waren, vroegen jullie me welke mijn favorieten waren van afgelopen jaar… dus bij deze mijn persoonlijke top 5. Nou ja, ik heb een beetje vals gespeeld en er 2 op de reservebank gezet 😉

Tot in 2015!

Love Els ♥

My no. 5: Promiss pleather skirt and Junarose top. Love the simplicity.
Mijn nummer 5: Promiss nepleren rokje en Junarose top. Eenvoudig en mooi.
No. 4, newcomer in my closet from Paper Dolls and absolutely in love with it.
Nummer 4, nieuwkomer in mijn kast van Paper Dolls en absolute lieveling van het moment.
No. 3, Junarose high-low dress. Just easy to throw on, can’t go wrong with this one.
Nummer 3, Junarose high-low jurk. Makkelijk op een hete zomerdag, kan niet verkeerd met deze.
No. 2 from Promiss because of the cut and the colors. Perfect!
Nummer 2 van Promiss door de kleuren en de snit. Perfect!
My no. 1 from Anna Scholz. Love everything about this dress and the jacket is divine!
Mijn nummer 1 van Anna Scholz. Alles aan deze jurk is geweldig en het jasje… oh!
My cheaters: left the skirt from H&M+ because I love the versatility of it, it goes with EVERYTHING and on the right, well yeah, I’m a sucker for flower prints but you’ve already guessed that by now 😉 and also because of the yellow shoes 🙂
Mijn valsspelers: links het rokje van H&M+ omdat ik het met ALLES kan combineren in mijn kast en rechts, nou ja, ik heb nou eenmaal een zwak voor bloemenprints maar dat had je vast al in de gaten en ook door de gele schoenen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s