Event ♥ Curvy is Sexy with Zizzi in Berlin

If you have been following me om Instagram or Facebook you might have noticed that I was in Berlin last monday and tuesday. I was invited by Zizzi (together with other bloggers from Holland, Germany, Finland, Danmark, Sweden…) to come to the Curvy is sexy trade fair to see the fall/winter collections 2015 and the brand new Black Label. And of course for some fun and a delicious dinner. Zizzi treats their bloggers well so they put us in a nice NH hotel. In the afternoon we were taken by curvy shuttle (limo!) to the Curvy is Sexy fair where the presentation was held. I saw some really nice pieces and loved the color combinations. We could pick some favorites to photograph on the logo wall. I just couldn’t choose, so much nice stuff! Keep an eye out for the Black Label, it is gorgeous, very sophisticated minimalistic pieces with great details (see pic below). Loved it! In time I will write something more on that.
After some lovely drinks, a lot of chatting and a limo ride with champagne (always travel in style!) we went to the restaurant Parker Bowles. I can really recommend it, if you are visiting Berlin go and have a bite, good food and a nice ambiance! After dinner 3 racks of clothing magically appeared in the restaurant (surprise!) and all the bloggers could pick some great styles. I think I don’t have to tell you the everyone got crazy here 😉 I took home some great stuff to show you guys so keep an eye on the blog for those great outfits 🙂
Thanks so much Zizzi for a great time in Berlin! 
If you want to shop Zizzi: in the Netherlands there are shops in Amersfoort, Delft and Nieuwegein and also a lot of plussize shops carry Zizzi. You can go to the website for more information: www.zizz.dk
————-
Als je me volgt op Instagram en Facebook heb je vast gezien dat ik maandag en dinsdag in Berlijn was. Ik was uitgenodigd door Zizzi (samen met andere bloggers uit Nederland, Duitsland, Finland, Denemarken, Zweden, Finland…)  om naar de Curvy is Sexy beurs te komen in Berlijn om de herfst/winter collectie 2015 te bekijken en hun splinternieuwe Black Label én uiteraard voor een heleboel gezelligheid en een heerlijk diner. Zizzi weet hoe ze hun bloggers moet verwennen dus we zaten in een heerlijk NH Hotel. In de middag zijn we per Curvy Shuttle (limo!) naar de beurs gegaan waar de presentatie gehouden werd. Wat een gave collectie is het weer. We mochen een paar favorieten kiezen om te laten fotograferen voor de logo wand. Ik kon natuurlijk niet kiezen, teveel leuks. Hou overigens het Black Label in de gaten want dat is prachtig! Als je houdt van sophisticated en minimalistisch met mooie details dan is dit echt wat voor je (zie foto’s hieronder). Maar ik vertel daar later in het jaar meer over.
Na gezellig geklets, lekkere drankjes en een limousine rit met champagne (always travel in style!) gingen we met de hele groep naar het restaurant Parker Bowles. Kan ik je zeker aanraden mocht je in Berlijn zijn, heerlijk eten in een hippe ambiance! Na het diner verscheen er ineens uit het niets 3 rekken met kleding (surprise!) en alle bloggers mochten hier lekker uit kiezen. Ik hoef je niet te vertellen dat dat een gekkenhuis was 😉 Ik heb in ieder geval prachtige dingen uitgekozen om jullie te laten zien de komende tijd. Hou de blog dus in de gaten!
Dankjewel Zizzi voor deze geweldige tijd in Berlijn!
Als je ook Zizzi wilt shoppen: in Nederland zitten de Zizzi winkels in Amersfoort, Delft en Nieuwegein. Verder zijn ze goed vertegenwoordigd in de diverse plussize speciaalzaken. Kijk anders ook voor meer informatie op www.zizzi.dk
Together with dutch bloggers Hermina (www.wondervol.nl), Dionne (www.supersizemyfashion.com) and Iris (www.missiris.nl) and my hotel room selfie
Berlin baby! On the right with Miss Iris

Always travel in style!

The bar in the limo and happy faces on the right

Curvy is Sexy and bloggers at work 😉

The presentation and color card

Zizzi Black Label water and a alcoholic drink in super nice bottles. Loved the bottles and wanted to take them home

Black Label pieces. I really need the black dress (perfection!) and the cream blouse on the bottom. The buttons are too adorable!

My pick of the fall/winter collection

Dutch bloggers!

At the dinner and on the right one of the racks we could picks our styles to take home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s