Outfit ♥ Aztec meets grunge meets cozy

Cardigan Next c/o Otto.nl | Tunic/dress Newlook | Jeans Asos Curve | Boots Sacha
Earrings gift from my love | Ring Topshop

Finally an outfit again, my first in 2015. I’ve been sick for almost 2 weeks and had to stay indoors. I still have a cold but I really wanted to go out and make outfit photo’s, I’ve missed doing it!
I have a nice mixed outfit today. An aztec print, a bit of grunge going on in the jeans area and some coziness for a windy day.
The tunic/dress I like to wear on my ripped jeans because it’s really short as a dress. I’ve worn it as a dress but then with opaque tights and a longer cardigan because it so short, when I sit it pulls up even shorter. I feel more comfy with jeans underneath. I like the aztec print on it, probably because it’s so graphic, I like that 🙂
The jeans you’ve seen before (click) and wears super. The cardigan is from Next via Otto.nl. I don’t know if you know this brand but it’s a UK brand, really budget proof and they have some nice fashionable stuff. The cardigan is a mix of viscose, cotton and a tiny bit of cashmere so it keeps me warm and comfortable. And the color is gorgeous, my favorite color this winter season and I think it will last another winter as well.
So there you go, first outfit of the year. Hope you like it and see you soon.

PS. I’m on my way to Berlin as we speak! Today and tomorrow I will be there at the Curvy is Sexy fair, invited by Zizzi. Keep an eye on my Instagram and Facebook page for news!

————-


Eindelijk weer een outfit, mijn eerste voor dit nieuwe jaar. Ik ben bijna twee weken ziek geweest en ik moest echt binnen blijven. Ik ben nog steeds verkouden maar ik wilde zo graag weer naar buiten en foto’s maken, ik heb het echt gemist!
Ik heb een lekkere mix vandaag. Een aztek printje, een grungy jeans en een comfy vest voor een stormachtige dag.
De tuniek/jurk draag ik het liefst op mijn gescheurde jeans want hij is aan de korte kant als jurk. Ik heb hem ook als jurk gedragen hoor, met een dikke panty eronder en een langer vest erover maar hij is zo kort dat ik bijna in mijn onderbroek zit als ik ga zitten. Dus iets comfortabeler met een jeans eronder. Het aztek printje vind ik erg gaaf, waarschijnlijk door de grafische uitstraling. Ik hou er van 🙂
De jeans heb je eerder gezien (klik) en zit zalig. Het vest is van Next via Otto.nl. Ik weet niet of je het merk kent maar bij Otto hebben ze er heel wat van en het is een leuk en fashionable label uit de UK wat ook nog eens betaalbaar is. Het materiaal van het vest is een mix van viscose, katoen en een beetje cashmere dus dat is lekker warm en behaaglijk. De kleur is fantastisch, mijn favoriete kleur van deze winter en ik denk dat het de volgende winter ook nog wel haalt.
Hoop dat je deze eerste outfit van 2015 leuk vond, zie je snel weer!

PS. Ik ben nu onderweg naar Berlijn voor de Curvy is Sexy beurs, uitgenodigd door Zizzi. Vandaag en morgen ben ik er dus hou mijn Instagram en Facebook in de gaten voor nieuwtjes!

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s