Outfit ♥ I’m not afraid of leopard

Leopard blazer Zizzi and dress ‘Dana’ by Superangel c/o Big Girlz
Booties Sacha (old) | Tights Hema | Ring Ydeltuyt (old)

When I visited Big Girlz some time ago my eye fell on this gorgeous leopard print blazer by Zizzi. Leopard printed things are always a bit tricky to style (especially when you are blonde) but I’m not afraid of a little leopard 🙂 In order to not look cheap I toned it down with this sleeveless midi-dress by Superangel (Big Girlz own label, click here to read all about it). It’s a great dress to style in a lot of different ways. I like the dotted fabric (cute!) and the lace on top and although it follows my curves it’s not too tight or bodycon (because you don’t want bodycon every day if you now what I mean).
I think the blazer will go great with my pleather shorts or ripped jeans as well. Leave a comment if you want to see any of that.

Talk to you soon!

————

Toen ik een tijdje geleden bij Big Girlz op visite was viel mijn oog meteen op deze blazer van Zizzi in luipaard print. Luipaardprintjes kunnen wat lastig zijn om te stylen (zeker als je blond bent) maar ik ben niet bang voor een beetje luipaard 😉 Om er niet als een Tokkie uit te zien heb ik hem hier gecombineerd met een ‘eenvoudige’ mouwloze midi-jurk in zwart van Superangel (Big Girlz eigen label, zie hier). Het is een fijn jurkje die je op verschillende manieren kunt stylen. Vooral de stipjes op de stof (schattig!) en het kant bovenaan vind ik erg leuk. De jurk volgt mijn curves zonder strak te zitten want je wilt niet iedere dag een bodycon jurk aan als je begrijpt wat ik bedoel. Ik denk dat de blazer ook erg leuk kan zijn met mijn pleather shorts of de ripped jeans. Laat een berichtje achter als je dat nog eens wilt zien.

Spreek je snel weer!

Love Els ♥

Big Girlz kun je vinden op de Leenderweg 74b in Eindhoven 
of kijk op hun Facebookpagina voor meer info

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s