Outfit ♥ Wiggle wiggle

Dress Asos Curve | Shoes Invito | Tights Hema
Earrings B.Loved | Small ring H&M | Big ring ShoebyI couldn’t be more happy when this wiggle dress popped up in the Asos webshop. Love at first sight! I thought this dress was perfect for my new years party and paid extra for it to be on time… but unfortunately this dress came a week later than planned (I had nothing to wear that night…LOL), new year was already a week old and I was suffering from a bad cold and the flu so no chance of wearing my beloved dress. So I thought I’d bring it with me to Berlin to the Zizzi event. But also had no chance of wearing it there: I ended up wearing my traveling clothes and sneakers to the Zizzi dinner. I finally wore it last sunday and I felt oh so feminine in it. There’s something with this dress that makes me feel a 200% woman. The cut is perfect for my body type and I want it in every color and print imaginable (pretty please Asos!). Can’t wait to wear it with bare legs and strappy sandals! I also spotted a green wiggle dress as well so that one is on it’s way 😉

Do you have a dress that makes you feel ultra-feminine?

Enjoy your weekend x

————–

Mijn hartje sloeg een slag over toen ik deze wiggle jurk in de Asos webshop zag. Liefde op het eerste gezicht! Deze jurk zou perfect zijn voor mijn oud- en nieuw feestje en ik betaalde extra om haar op tijd te laten bezorgen… maar helaas werd ze een week later bezorgd dan gepland (ik had NIETS om aan te doen die avond…LOL), het nieuwe jaar was al een week oud en ik lag grieperig en verkouden in mijn bedje dus geen prachtige jurk voor mij. Ik dacht dan neem ik haar mee naar Berlijn naar het Zizzi event maar helaas, ik droeg uiteindelijk mijn reiskleding met sneakers naar het event en diner. Eindelijk kon ik haar afgelopen zondag dan aan en ik voelde me er supervrouwelijk in. Er is iets met dit soort jurken zodat ik me er 200% vrouw in voel. Het model is perfect voor mijn figuurtype en ik wil ‘m in iedere kleur en print (asjeblief Asos?). Ik kan niet wachten tot ik haar met blote benen en strappy hakken aankan. Ik zag ook al een groen exemplaar en die is naar me onderweg 😉 

Heb jij een jurk waar je je ultra-vrouwelijk in voelt?

Fijn weekend x

Love Els ♥

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s