Tip ♥ Did you know about Bloglovin’?

If you love reading blogs (like me) and you are a real addict (like me) you’ve probably heard about Bloglovin’. If not than I suggest you go and check it out. It’s easy to put all your blogs together so you don’t have to surf the web for every blog you want to read. Also you can see which blogger has a new post up and you can click on the heart to show your love 🙂 I made folders to keep it organized: I have a folder for plussize fashionbloggers, lifestyle, food etc. If you read an article it dissappears from your timeline. Perfect! Also you can search per category if there are any other interesting blogs you can follow. There’s an app for your phone as well.

Do you follow many blogs? And which one do you recommend me?
———-
Als je graag blogs leest (zoals ik) en echt verslaafd bent (zoals ik) zul je Bloglovin’ vast al kennen. Als je het nog niet kent moet je het echt eens gaan uitproberen. Het is een ideale site om al je favoriete blogs te verzamelen. Zo zie je precies wanneer er weer nieuwe blogs online staan en mis je niks. Als je op het hartje klikt kun je laten zien dat je iets leuk vond (zoals het duimpje bij Facebook). Ook kun je mapjes maken om dingen lekker overzichtelijk te houden. Zo heb ik mapjes voor plussize fashionbloggers, lifestyle, food, etc. En als je er eentje gelezen hebt verdwijnt het vanzelf uit de tijdlijn. Handig!
Je kunt ook op categorie zoeken naar blogs die interessant voor je zijn. Zo ontdek je steeds weer wat nieuws. Er is ook een app voor op je telefoon.

Volg jij veel
Blogs? En welke zou ik absoluut moeten volgen?
Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s