Event ♥ justBIB plussize fashion fair

(English below)

Eindelijk wordt er weer eens wat georganiseerd op het gebied van plussize, en dan heb ik het over het plussize shopevent justBIB. Sinds de Grote Maten Beurs in Eindhoven niet meer bestaat ontstond er een gat. Vele curvy vrouwen vonden het heerlijk om te struinen door alle stands met kleding, schoenen, tassen, lingerie, etc. Op 21 en 22 maart 2015 rijst er in de Jaarbeurs in Utrecht een plussize mode walhalla op in de sfeer van 1001-nacht. Hal 12 wordt deze 2 dagen omgetoverd tot een zonovergoten plussize modecentrum. Je kunt hier naar hartelust shoppen bij winkels en boetieks die de allernieuwste plussize lente- en zomercollecties aanbieden. Zo zijn oa. Bagoes, Big Girlz, Eigenwijs, Groven+, Modezza en Zizzi aanwezig (kijk op de website van justBIB voor de actuele stand van zaken omtrent de deelnemers). Niet alleen kun je lekker door de stands struinen maar ook genieten van de professionele modeshows, er zijn er maar liefst 6 per dag.

Het zou geen 1001-nacht zijn als er niet ook een bazar aanwezig is: een gezellige oosterse markt boordevol accessoires en sieraden. Verder kun je even lekker uitpuffen in de Oase en je laten vertroetelen in de Harem: hier staat de verzorging van de man nu eens niet centraal, integendeel, hier kun je terecht voor de uiterlijke verzorging: make-up, wellnessproducten, huid- en nagelverzorging, etc. Even onthaasten en tijd aan jezelf te besteden.

WANNEER EN WAAR?
Zaterdag 21 maart 2015 van 09.30 – 18.00 uur
Zondag 22 maart 2015 van 09.30 – 17.00 uur
Jaarbeurs Utrecht, Hal 12, Jaarbeursplein Utrecht

KAARTJE KOPEN
Kaartjes kosten € 20,- per dag en kun je hier kopen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes omtrent deze beurs, like de pagina dan op Facebook of kijk op www.justbib.nl

Zie ik je daar?

———–

Finally a fashion event for us plussize girls, justBIB. After ‘De Grote Maten Beurs’ died in peace, there was a big empty hole left. Lots of curvy women enjoyed shopping at an event just for them filled with fashion, lingerie, shoes, accessories, etc. March 21 and 22 there will be a plussize fashion event in the Jaarbeurs in Utrecht. Hall 12 will be turned into a 1001-nights shopping experience. You can shop the latest spring and summer collections in different stores and boutiques like Bagoes, Big Girlz, Eigenwijs, Groven+, Modezza and Zizzi (see the website for all participants and an updated list). There will be fashion shows to inspire you as well.
It wouldn’t be 1001-nights if there wasn’t a bazar: a nice eastern market with accessories and jewelry. You can put your feet up in the Oase-area and be pampered in the Harem: no man allowed these two days. You can enjoy make-up, treatments, nail- and skin care, wellness products, etc. Time to take some time off and relax.

WHEN AND WHERE?
Saturday, march 21, 2015: 09.30 – 18.00

Sunday, march 22, 2015: 09.30 – 17.00

Jaarbeurs Utrecht, Hal 12, Jaarbeursplein Utrecht
BUY YOUR TICKET

Tickets are € 20,- a day and available here.
If you want more info or news, like their Facebook page or surf to www.justbib.nl

Can I meet you there?

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s