Outfit ♥ The maxi skirt

Skirt Anna Scholz | Suede leather jacket Mango Violeta | Cami Shoeby
Bag Fab | Boots Sacha | Rings Melano

Remember I went to the sample sale at Anna Scholz in London? I already showed you this gorgeous dress and bomber jacket (click!) but I brought home a little more than that (I’d be crazy not to). This silk pleated maxi-skirt is the next piece I want to show you. I’m wearing it in winter with tights underneath but the feeling of silk on your naked skin is divine so I can’t wait to wear this in spring/summer with some sandals. The print is very graphic and I love those kind of prints. Just wearing it here with a simple black cotton cami and my birthday gift; the suede leather biker jacket from Mango Violeta. I think I will be wearing that a lot. Oh and do you like my Fab bag? Had my eye on this for a long time… had a real bargain with that one!

Enjoy your week!

————-

Weet je nog dat ik naar de sample sale van Anna Scholz in Londen ben geweest? Ik liet jullie al deze geweldige jurk en bomber jasje zien (klik!) maar ik nam natuurlijk nog meer mee (ik zou gek zijn als ik dat niet deed). Deze zijde geplisseerde maxi-rok is het volgende stuk wat ik jullie wilde laten zien. Ik draag het hier met een panty maar het gevoel van zijde op je blote huid is zo heerlijk dat ik niet kan wachten het in de lente/zomer te dragen met slippertjes. De print is lekker grafisch, ik hou daar zo van Ik draag het hier met een simpel zwart katoenen hemd en mijn verjaardagkadootje; de suède/leren biker van Mango Violeta. Die ga ik zeker veel dragen. Oh en wat vindt je van mijn Fab tas? Daar had ik al heel lang een oogje op… Ik kocht hem voor een prikkie!

Fijne week toegewenst!

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s