Shopping ♥ W.O.W – Zizzi Wardrobe of Wonders

While it’s still freezing cold in Holland the new collections are already taking their space on the racks. Zizzi designed a real fashion forward and young collection: W.O.W. (Wardrobe of Wonders). Great about this capsule collection is that every piece can be styled together, very playful and that’s why I like it so much. W.O.W. will be available from the 9th of february in the Zizzi stores. Just to see how gorgeous these pieces are, here are two video’s for you. My favorites are the snake printed shirtdress (see below), the dress from the video above with the flower print (yeah, I know, I just love prints!) and the dark blue coat with grid. What are your favorites or do do say nay?

————–

Terwijl  hier de ijspegels nog aan het dak hangen druppelen de lente/zomercollecties al langzaam binnen en vullen de rekken zich met allerlei moois. Zizzi ontwierp een jonge en fashion forward collectie: W.O.W. (Wardrobe of Wonders). Het mooie aan deze capsule collectie is dat alle stukken onderling gestyld en gecombineerd kunnen worden, lekker speels en daarom zo leuk. Vanaf 9 februari zal het te verkrijgen zijn in de Zizzi winkels (Amersfoort, Delft, Nieuwegein en diverse plussize speciaalzaken). Om je vast een voorproefje te laten zien van deze prachtige fashion forward collectie heb ik hier twee video’s voor je. Mijn favorieten zijn de hemdjurk met snakeprint, de jurk met de bloemetjes (ik weet het, ik hou gewoon van printjes!) en de donkerblauwe jas met ruit. Welke zijn jouw favorieten of laat je deze collectie even aan je voorbij gaan?

Love Els ♥

2 Comments

  1. Dieneke Assies Full of Fashion

    Hi Els, We are also looking forward to the WOW collection! A part of the collection will be available at our webshop http://www.fulloffashion.nl , so for everyone who does not have to opportunity to visit one of the Zizzi store's can shop the collection online.

    Wij kijken ook uit naar de WOW collectie! Een deel van de collectie zal te koop zijn in onze webshop http://www.fulloffashion.nl Dus iedereen die niet in de gelegenheid is om een Zizzi store te bezoeken kan de online winkelen!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s