In the spotlights ♥ LOFF in Goirle

Laatst was ik op bezoek bij L.O.F.F. in Goirle. Op 3 februari jl. opende Moon de Bruijn, bekend van haar sieraden webshop Siervol, de deuren van deze gloedjenieuwe winkel aan de Tilburgseweg 53 te Goirle. In een prachtig oud sfeervol verbouwd pandje verkoopt ze hier ‘Fashion for the happy few’ met merken als Junarose, Zizzi en Sybel in de maten 42 t/m 54. Geen winkel met als stempel grote maten of plussize maar een kledingzaak net als alle andere. Uiteraard heeft Siervol ook een mooi plekje in de winkel gekregen. Het is altijd leuk even met Moon bij te kletsen, gastvrij (het zullen de Brabantse roots wel zijn 😉 en gezellig. Tijd voor een paar vragen aan Moon…

***

Waarom ben je L.O.F.F. begonnen?
Nadat ik Siervol ben begonnen, en zelfs hele lange tijd daarvoor al, kriebelde een stenen winkel altijd al. Steeds haakte ik af omdat ik het toch niet aandurfde… Tot ik op de hoogte werd gebracht van het vrijkomen van mijn huidige winkel pand. Een heel sfeervol en karakteristiek pand met super authentieke details. Echt een pand waar ik mijn droom zou kunnen verwezenlijken. Het pand ligt midden in het centrum van Goirle aan de oudste winkelstraat van dit semi-dorp. Gratis parkeren en nog een echt gemoedelijke sfeer. Dus, zo gezegd zo gedaan, ik werd de nieuwe eigenaresse van mijn droom pand!

Wie kan bij L.O.F.F. terecht?
Wie mijn doelgroep moest gaan worden wist ik al direct! Ik wilde snelle en lekker afwisselende mode verkopen die ook nog eens betaalbaar is. Gewoon een hippe winkel waar iedereen welkom is. Ik kan mijn doelgroep niet in leeftijden afbakenen, dat wil ik niet. Een kekke dame van 80 kan hier immers ook slagen mits ze hip en fashionable is. Jonge meiden die bij bijvoorbeeld een Sting niet kunnen slagen omdat maat xl niet past, kunnen hier terecht voor hippe, vlotte en betaalbare mode. Maar, ook hun moeders die natuurlijk geen grijze muisjes zijn kunnen hier hun kleding kopen. Van goed zittende jeans, voor elke bil een broek, tot toffe shirts, vestjes en lekker draagbare jurkjes vind je bij L.O.F.F. Geen ouderwetse kleding maar helemaal volgens een up-to-date modebeeld.


De beste tip van Moon?
Ik zou 1001 tips kunnen geven. Lastig. Maar, if you like it, wear it! Dat is toch wel 1 van mijn favo uitspraken. Voel je je ergens goed in, gewoon dragen, je straalt dat dan ook zeker uit.
Voel je je onzeker over een kleding stuk? Niet doen, of probeer er thuis aan te wennen om zo je mode drempel te verleggen…

***

De winkel heeft naast lekkere trendy en stoere kleding ook bijvoorbeeld heerlijke geurkaarsen en uiteraard de sieraden van Siervol. Ringen en armbanden in een grotere maat, zo kun je meteen je outfit afstylen. Ideaal. De collectie wisselt ontzettend snel, wekelijks komen er nieuwe artikelen bij.
Ik ben blij met weer zo’n leuke shop en voor mij heerlijk dichtbij. Top! Ik wens Moon heel veel succes met L.O.F.F. en als je in de buurt bent (of rij er even voor om) ga dan zeker even langs en doe Moon de groeten van mij 🙂

—————-


Last week I visited LOFF in Goirle. On februari 3rd Moon de Bruijn, known for her webshop Siervol  opened the doors to a brand new shop on de Tilburgseweg 53 in Goirle. In an attractively old pawn she sells ‘ Fashion for the happy few’ with brands like Junarose, Zizzi and Sybel in sizes EU42-54. No shop with the stigma plussize but a shop like any other shop. Of course Siervol has a nice corner in the shop. It’s always nice to catch up with Moon, she’s hospitable (must be the southern dutch roots 😉 and in for a little chat (with some sweets). Time for some questions…

***


Why did you start L.O.F.F.?
After I started Siervol, and long before, I wanted to start a real shop but I didn’t dare until this pawn got free. A very nice and characteristic pawn with authentic details. It’s in the middle of the centre of Goirle with free parking. Perfect for my dream! 

Who can shop at L.O.F.F.?
I knew right away who was my target group! I wanted to sell fast and affordable fashion. Just a shop where everybody is welcome. I don’t want to put an age on it, a fresh and bold lady of 80 can shop here as well as a teenage girl. Anybody who doesn’t fit a regular size xl. But also mothers who don’t want to be a wall flower. Well fitting jeans (for every booty), fashionable shirts, wearable dresses, you can find it at L.O.F.F. No old fashioned stuff but fashionable clothing.

Moon’s best tip?
I could give you 1001 tips but one of my favorites is: ‘If you like it, wear it’. Feel good in it, just wear it and you will feel great. Feel insecure about a piece of clothing? Don’t wear it or try it at home first to get used to it and overcome your fashion fears.

***

The store also has lovely scented candles and a special corner for Siervol. Rings and bracelets in larger sizes so you can complete any outfit. I’m very happy with this lovely shop en for me it’s very close to home, top! I wish Moon a lot of succes with L.O.F.F. and when you are in the neighborhood, make sure to stop by and say hi to Moon for me 🙂

Love Els ♥

Wil jij het ook een keer met je shop of webshop ‘In the Spotlights’ staan? 
Neem dan even contact met me op info@xlfashionfile.comLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s