Outfit ♥ Never read the comments

Skirt c/o Pink Clove | Blazer DYANNE+ | T-shirt H&M | Shoes Sacha
Tights Hema | Ring and beanie H&M

I accidently ran into this shirt at H&M when I was shopping with my lovely daughter. Never meant to buy anything but you know how it goes… You end up with a full bag… But seriously, not this time. All I got was this t-shirt and my she made me buy it and well, I kinda had to take it home being a blogger and all 🙂 Come to think of it… My girl probably has her own agenda with it. My Vogue t-shirts (yes, plural… she took the first one so I had to get a second shirt for myself) well, I can never seem to find them. So outfit pictures first before it magically dissappears 😉 And how funny is this? Never read the comments. Oh heck, I can read the comments in my blog, I only have sweet and lovely readers 🙂 But it was no coincedence after ‘pleather short-gate’. If you don’t know what I’m talking about read here.

The wrap skirt I shopped at Pink Clove, a UK based webshop with fashionabel and budget friendly items. Oh how I love the english fashion-forward-ness! Go and check it out sometime (enter the webshop at your own risk 😉 I love the wrap and the longer hemline, it makes it just more edgy. The fabric wears nice and together with the blazer (still love this color) and my booties and beanie it’s a nice casual outfit.
Tell me… Do you have someone who ‘borrows’ your clothes?

———-

Ik liep er toevallig tegenaan bij H&M toen ik aan het shoppen was met mijn dochter. Ik was niet van plan iets te kopen maar ja, je kent het, meestal kom je dan met tassen vol thuis… Maar serieus, niet deze keer. Ik kocht écht alleen dit shirt en ik moest het kopen van mijn dochter en ach, eigenlijk ook van mezelf want zeg nou zelf, als blogger is deze tekst toch té leuk? Nu ik erover nadenk… ik denk dat mijn meisje haar eigen plannetje heeft met dit shirt. Mijn Vogue T-shirts (ja, meervoud… ze pikte de eerste in dus moest ik wel een tweede kopen voor mezelf) schijn ik nooit te kunnen vinden. Dus eerst maar outfit foto’s met deze voordat-ie op magische wijze verdwijnt 😉 En hoe grappig is dit shirt ook? Never read the comments. Ach joh, ik kan mijn comments best lezen, ik heb alleen maar leuke volgers 🙂 maar het was wel toevallig zo vlak na ‘pleather-shorts-gate’. Als je niet weet waar ik het over heb dan lees hier maar.
Het overslagrokje shopte ik bij Pink Clove  een webshop uit de UK met fashionable en budget-vriendelijke items. Oh ik hou zo van die engelse fashion-forwardheid! Ga maar eens een kijkje nemen, oh en je bent gewaarschuwd: webshop betreden op eigen risico 😉 Ik vind die overslag en de langere punt voor zo leuk, het maakt het rokje net een beetje meer edgy. Het stofje draagt lekker en samen met de blazer (nog steeds verliefd op die geweldige kleur) en mijn boots en beanie is het een lekkere casual outfit.

Vertel me… Heb jij iemand die jouw kleren ‘leent’?

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s