Outfit ♥ Black & blue (or is it white and gold?)

Dress Anna Scholz | Shoes H&M (old) | Clutch Fab (old) | Bangle c/o Siervol | Ring Bijoux Brigitte
On the lips Lady Danger by M.A.C.

Last week there was a real hype on the internet about a dress. Was it black & blue or white & gold? It made me think about this doggy dress (yes, there a little schnautzers on it!) by Anna Scholz. It definitely is black & blue, no doubt about it 😉 This is by far one of my most popular dresses at the moment, worn it for 3 days in a row and I have to wash it at some moment in time…! I just love these bright colors and the cut of it. Remember my turquoise flower dress? It’s the same model, see here. Anyway, I boldly wear it with bare legs here, hoping spring will come soon in Holland, but the last few days I’ve worn it with black tights, my booties and a leather biker jacket. I’m still having a cold, it never seems to end this winter so I’m in desperate need of some sunlight!

Are you longing for spring as well?

————–


Afgelopen week was er een flinke hype gaande op internet over een jurk. Was-ie nou zwart en blauw of goud met wit? Ik moest denken aan deze Anna Scholz jurken met kleine hondjes erop (ja echt, er staan schnauzers op!). Deze is zonder twijfel echt zwart met blauw 😉 Ik draag hem al 3 dagen achter elkaar, zo gek ben ik op deze jurk. En toch zal-ie een keer in de was moeten, haha! Deze kleuren zijn zo prachtig en het model doet echt wat voor mijn figuur. Weet je die turquoise bloemenjurk nog? Dat is hetzelfde model, klik hier. Ik draag de jurk hier heel stoer met blote benen in de hoop dat de lente zich heel snel aankondigt, maar afgelopen dagen droeg ik haar met een dikke panty, booties en mijn leren bikerjasje. Mij veels te koud! Ik ben nog steeds verkouden, het lijkt wel of het deze winter nooit meer overgaat… ik wil zon!!

Ben jij ook zo toe aan de lente?

Love Els ♥

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s