Outfit ♥ A touch of retro

Dress Asos Curve | Blouse and broche vintage | Shoes H&M | Ring Hema

Remember my wiggle dress from a little while ago? Since I love the cut of this dress I wanted this green one as well. The fabric is very different from the other one, this number is more stretchy and has a nice waffle pattern. And because of the color it has a more retro vibe to it, which I love! To keep the retro vibe I styled it with a vintage blouse and (of course) some heels and a vintage broche. Don’t mind my very very white legs, they are in desperate need of some sun and I refuse to use a self tan because it makes me 1. orange and 2. smudged. No matter which brand I use, wether I scrub or not… So unless you have the perfect remedy for me, I try to accept the fact that my legs are meant to be milky white… with some freckles 😉

—————-

Kun je je mijn wiggle dress van een tijdje geleden nog herinneren? Omdat ik het model van die jurk zo geweldig vindt kocht ik ook meteen deze groene variant. De stof is wel heel anders, meer stretchy en heeft een leuk wafelpatroontje. Door de groene kleur heeft het een beetje een retro vibe en dat vind ik erg tof! Om dat retro er een beetje in te houden stijlde ik het met een vintage bloesje, flinke hakken (natuurlijk) en een vintage broche. Let niet op mijn heel heel erge witte benen, die kunnen wel wat zon gebruiken en ik vertik het om nog een zelfbruiner te gebruiken want dat maakt me 1. oranje en 2. gevlekt als een gek. Welk merk ik ook gebruik en ongeacht of ik nu scrub of niet. Dus tenzij je de perfecte tip voor me hebt moet ik ze maar accepteren, melkflessen met sproeten 😉

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s