Outfit ♥ The co-ord part 1

Co-ord skirt and top c/o Pink Clove | Shoes Invito (last year’s collection)

The thing about a co-ord is that it’s very versatile. I mean, you thought this was a dress, right? Well, it’s a top and a skirt so it looks fab together but it also looks fab when you style them separately. Co-ords are very trendy at the moment and you see them in all sorts of variations. With the trousers it looks like you have on a jumpsuit for example. I will show you in the next two days how I style the skirt and the top apart from each other. So tomorrow you will see the skirt and friday the top. 

Well, let’s see this together now. The fabric is scuba and I like that fabric so much… it hides little lumps and bumps and the mesh gives it as sexy and edgy touch in the top and the bottom of the skirt. Big like! The belt came with so I used it in this case. Normally I throw those belts away and take one of my own but this one is a good one. Love the color (I think I might be in my blue period) and the print and worn the co-ord together it’s very chic and ladylike.

Come on over tomorrow to see how I styled the skirt 😉

———-

Het ding met een co-ord piece is dat het lekker veelzijdig is. Ik bedoel, manieren genoeg om dit te stylen. Jij dacht vast dat het een jurk was, toch? Maar het is dus een rok en een top, samen ziet het er fantastisch uit maar apart dus ook. Co-ords zijn erg trendy op het moment en je ziet ze in allerlei variaties. Met een broek lijkt het alsof je een jumpsuit aan hebt bijvoorbeeld. Ik laat je de komende dagen zien hoe ik de rok en de top apart stijl. Dus morgen de rok en vrijdag de top. 

Okee, nu dus alles samen. De stof is weer zo’n scuba stofje. Heerlijk stofje… want alle kleine bultjes en rolletjes worden hierdoor minder zichtbaar. Het mesh geeft de top en de onderkant van de rok een sexy en edgy feel. Big like! De riem hoort erbij, meestal gooi ik die dingen gelijk weg en pak ik er eentje van mezelf maar deze is okee. De kleur is geweldig (ik zit in mijn blauwe periode geloof ik), de print ook en ik vind deze co-ord zo samen gedragen heerlijk vrouwelijk en chic. 

Morgen staat de rok online, dus ik zou zeggen kom even gezellig langs weer 😉

Love Els ♥

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s