Outfit ♥ The co-ord part 2: the skirt

Skirt c/o Pink Clove | Shoes H&M | Blazer Edith Dohmen | Camisole Shoeby

As promised part 2 of the co-ord. If you don’t know what I’m talking about, see the previous post here. Today I show you the skirt styled in a separate way. I changed the top for a simple cami and the lovely blazer by Edith Dohmen and I changed my shoes. It’s still a bit chic and certainly feminine but in a different way.

Tomorrow the last part, the top!

———-

Zoals beloofd deel 2 van de co-ord. Als je de vorige post gemist hebt, kijk dan even hier  dan weet je waar ik het over heb. Ik heb de top verruild voor een simpel zwart hemdje en de heerlijke blazer van Edith Dohmen en ik heb mijn schoenen gewisseld. Het is zeker nog chic en vrouwelijk maar op een heel andere manier.


Morgen het laatste deel, de top!

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s