Outfit ♥ WOW!

Dress W.O.W. by Zizzi | Shoes Invito | Bracelets Siervol | Handpiece DIY with necklace from Zeeman

First time I layed eyes on this dress I knew I had to have it. I mean, it’s just WOW! You know Zizzi launched W.O.W., a capsule collection with a different look and feel that you are normally used to from Zizzi. There’s something about a button down shirtdress I can’t resist. A classic but with an edgy look. I absolutely love this soft fabric that flows beautifully, the snake print and the pleats in the upper back which makes this dress fall nicely over your booty. Oh and those gold buttons… I was inspired to throw on some golden accessories and I did a little DIY with a necklace and made it into a hand piece. Like it?

———-

Toen ik deze jurk voor het eerst spotte wist ik dat ik hem moest hebben. Ik bedoel WOW! Je weet dat Zizzi nu een capsule collectie heeft die een andere look & feel heeft dan hun normale collectie. Deze jurk sprong er uit voor mij omdat een overhemdjurk een bepaalde klasse heeft en dat maakt het onweerstaanbaar voor me. Een klassiek model maar dan met een heerlijk jonge en edgy uitstraling. De stof is draagt heerlijk en is heel zacht, de print vind ik fantastisch en de plooi achter op de bovenrug zorgt ervoor dat het heel mooi over je billen valt. Oh en die gouden knopen… ik was meteen geïnspireerd om er wat gouden sieraden tegenaan te gooien. Ik heb het handsieraad zelf gefreubeld van een ketting van de Zeeman, hoe vind je hem?

Love Els ♥

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s