Outfit ♥ A little boho chic

Dress c/o Pink Clove | Kimono Anna Scholz for Sheego (similar here) | Belt c/o Carmakoma
Shoes H&M | Ring local store | Tights Hema

Although spring has sprung it’s freezing cold in Holland… and rainy… No I’m not complaining about the weather (yes I am) but I want to wear my spring collection, with bare legs! But is too frikin’ cold so I’m in my tights again 😦
This paisley dress is from Pink Clove and it’s a lovely sleeveless dress with a nice wrap front to show some cleavage and the asymmetrical front of the skirt. You’ve seen that on de the Pink Clove skirt as well (see here). The dress comes with a small black belt but I wanted to define my waist more so I styled it with the Rollercoaster belt from Carmakoma (it’s on sale now!) so I could really pinch it in.
And what about this lace fringe kimono? Love! It gives your outfit an instant boho-feel. I think this one goes with a lot of stuff and I can see myself wearing it with my bikini, sipping cocktails on a tropical island when the sun goes down… Oh I need a vacation… asap!

————

Hoewel de lente begonnen schijnt te zijn merk ik er maar weinig van. Het is koud in Holland… en regenachtig… Nee, ik klaag niet (of toch wel eigenlijk) maar ik wil zo graag de nieuwe lente-collectie dragen mét blote benen! Maar het is verrekte koud dus ik heb mijn dikke panty maar weer aan 😦
Deze paisley jurk is van Pink Clove en het is een heerlijk mouwloos jurkje met een mooie overslag voor een lekker decolleté en weer dat asymmetrische in de rok voor. Je zag dit ook al bij het zwarte rokje van Pink Clove (zie hier). De jurk komt met een smal riempje maar ik wilde echt een taille laten zien en met deze Rollercoaster riem van Carmakoma (in de sale nu!) kun je je taille lekker insnoeren. 
En wat vind je van deze kanten kimono met franje? Love! Het geeft iedere outfit een instant boho-look. Ik denk dat deze met heel veel outfits te combineren valt en ik zie mezelf al helemaal gaan met een cocktail in m’n hand op een bounty eiland terwijl de zon ondergaat… Oh ik moet op vakantie… asap!

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s