Outfit ♥ The little black dress

Dress Next via Otto | Bomber jacket Anna Scholz | Ring and shoes H&M

I’m searching for the perfect little black dress for quite some time now and I think I found one at Otto.nl that is really close to perfection. If it had sleeves, short ones would be good, it would have been absolutely perfect but sleeveless is just right as well. Now I can wear it with a blazer, cardigan or in this case this gorgeous embroided bomber jacket by Anna Scholz. The dress is by Next and this UK label is really budget proof. It runs a bit small but so you have to size up when in doubt. The shape of the dress is so good, with pockets, a slit, a nice cleavage and a belt. It gives me a waist and that always makes me happy 🙂

Have you found your LBD already?

———–

Ik ben al een hele tijd op zoek naar het perfecte kleine zwarte jurkje. Ik heb deze gevonden bij Otto.nl en ik denk dat-ie aardig in de buurt van perfectie komt. Als deze mouwen zou hebben, zelfs al waren het korte, was het helemaal perfect geweest. Maar nu kan ik het ook mouwloos dragen én met een leuke blazer, vest of dit gave geborduurde bomber jackje van Anna Scholz. De jurk is van Next, een zeer betaalbaar UK label. Het valt een beetje klein dus neem een maat groter als je twijfelt. Het model heeft echt een super shape en heeft zakken, split, decolletée en riem. Het geeft me een taille en daar word ik altijd blij van 🙂


Heb jij je perfecte LBD al gevonden?

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s