Outfit ♥ Zip it!

Dress Carmakoma c/o Full of Fashion | Shoes H&M | Tights Hema
Lips Relentlessly Red M.A.C. | Nails no. 803 Hema

Maybe you have noticed the shiny new banner above this post? I am happy to announce that webshop Full Of Fashion is a new advertiser on xl Fashionfile. Go and click the banner and it will lead you to a webshop filled with fashionable stuff from Carmakoma, Junarose and Zizzi. I recently met Dieneke Assies (founder and owner of the shop) at her headquarters and besides from the sparkling and inspiring personality she has a love ánd a nose for fashion because she picks out the best things the brands have to offer. Not only that, Carmakoma is a brand which is really hard to come by in the Netherlands and I am glad she carries it. Great news for us dutchies!
Anyway, she asked me to review something from the shop and I chose this gorgeous Calca dress by Carmakoma. It’s a shift dress with nice details. Characteristic of Carmakoma is the high-low hem (which I love) and the use of zippers which are in sight. In this case the zipper is in the back and I thought it was a nice detail that my shoes have zippers in the back as well 🙂 The black stroke on the right side is what makes this dress a bit funky and it’s a nice counterpart for the flower fabric. Yes, gotta love this dress!
Hope you like this post and don’t forget to check out the webshop here. Oh and while you’re at it, follow Full of Fashion on Facebook for inspiring style options and deals.

Have a nice easter weekend!

————–

Misschien heb je hem al gezien, die prachtige banner hier bovenaan deze blogpost? Ik ben trots op mijn nieuwe adverteerder van webshop Full Of Fashion. Klik op de banner zodat je meteen in de webshop terecht komt met fashionable stuff van Carmakoma, Junarose en Zizzi. Onlangs ontmoette ik  Dieneke Assies (oprichtster en eigenaresse van de shop) op haar headquarters en niet alleen is ze een sprankelende en inspirerende vrouw, ze heeft passie én een neus voor fashion. Ze pikt steeds de allerleukste dingen uit de collecties van de merken die ze voert. Ook ben ik heel blij met het feit dat ze zo ongeveer de enige is in Nederland die online Carmakoma verkoopt want dat is tegenwoordig moeilijk verkrijgbaar hier. Goed nieuws voor ons dutchies!
Ze vroeg me of ik iets wilde reviewen en dat doe ik uiteraard graag. Ik koos de Calca jurk van Carmakoma. Een pracht van een jurk in een recht model met mooie details. Kenmerkend voor Carmakoma is de high-low lengte van de jurk (vind ik geweldig) en het gebruik van zichtbare ritsen. In dit geval zit de rits achter en ik vond het wel leuk deze heels erbij te dragen waarbij de ritsen ook achter zitten 🙂 De zwarte baan aan de rechterzijde maakt het geheel lekker funky en is een mooie tegenhanger voor de schattige bloemetjes. Yes, gotta love this dress!
Hoop dat je het leuk vindt en vergeet niet een kijkje te nemen in de webshop. Oh en als je toch aan het klikken bent, kijk dan ook meteen even op de Facebook pagina van Full Of Fashion voor inspiratie en leuke deals.

Fijn paasweekend!

Love Els ♥

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s