Outfit ♥ Baby blues

Blazer Junarose | Blouse c/o Zizzi | Boyfriend jeans H&M+ | Shoes H&M

Babyblue… I love this color but I wasn’t sure if I could pull this soft pastel color off, but with a nice bright pink colored lip I think I made it work 😉 My pictures don’t translate the gorgeous babyblueness of this boyfriend blazer but it’s gorgeous indeed. I paired it with the birdy blouse from Zizzi which is really adorable and a boyfriend jeans from H&M+. My first jeans ever from H&M… they never fit me right but his one is nice, maybe not too loose fit but that makes me huge anyway so this is a nice compromise.
Well, now I’m off enjoying the first ‘skirts day’ in the Netherlands (above 20˚C, yeah!) and hope to make some new outfit pics for you. Have a nice weekend!

———–

Babyblue… ik hou van deze kleur maar ik was er niet zeker van of het me ook zou staan, maar met een lekker fel rose gekleurde lip denk ik dat het me gelukt is 😉 Mij foto’s doen het prachtige babyblauw geen eer aan want in het echt is het nog mooier van kleur. Ik draag het hier met het meest schattige vogeltjesbloesje ever van Zizzi en een boyfriend jeans van H&M+. Mijn eerste jeans ooit overigens van H&M… op de een of andere manier passen die jeans me nooit goed maar deze is prima. Misschien had-ie nog wat losser gemogen maar dat maakt me groter dan ik ben dus dit is een mooi compromis. 
En nu ga ik genieten van deze eerste rokjesdag (meer dan 20˚C, jeej!) en ik hoop nog wat nieuwe outfit foto’s te maken voor jullie. Fijn weekend!

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s