Outfit ♥ Spring is here

Tunic Veto c/o Oopz | Heels Next via Otto.nl |  Jeans Junarose
Rings big one Ebay and little ones Melano

Spring is finally here! That means open sandals and lighter fabrics. I found these yummie green heeled sandals at Otto.nl. I told you before about their UK label Next which is on trend and budget friendly. This also goes for their shoes. I ordered some more to try on but these green ones made it to my closet. They seem to be a match made in heaven with this Veto tunic. A lovely light fabric and in gorgeous colors and print, exactly my cup of tea. I brought it home with me after my visit at conceptstore Oopz in Lochem. Great shop with an even greater owner, Gerrianne, who is a real inspiration. If you are in the neighborhood you really have to make a pit stop and say hi to Gerrianne from me 🙂 I paired it all with a destroyed jeans from Junarose to balance things out. Hope you like it!

————–

De lente is eindelijk aangebroken! Dat betekent open sandalen en lichtere stofjes. Ik vond deze heerlijke open sandalen met hak bij Otto.nl. Ik vertelde je al eerder over het UK label Next wat on trend is en heerlijk budgetvriendelijk. En dat geldt ook voor de schoenen. Ik bestelde nog een paar maar deze hebben het tot mijn kast gehaald. Ze lijken wel gemaakt voor deze tuniek van Veto, precies mijn cup of tea. Ik nam deze mee naar huis toen ik op bezoek was geweest bij conceptstore Oopz in Lochem. Geweldige winkel met een geweldige eigenaresse, Gerrianne, die een echte inspiratiebron is. Als je in de buurt bent moet je zeker even langs gaan (en doe Gerrianne de groeten van me). Ik draag de tuniek en sandalen het hier met een destroyed jeans om de schattige bloemetjes weer wat in balans te brengen. Hoop dat je het leuk vindt!

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s