Event ♥ Shop My Closet, 26th april

Je had het vast al gelezen ergens op Facebook maar komende zondag, 26 april, houden we weer een Shop My Closet. Dit keer is het de bloggers edition en dat betekent heel veel fashionable kleding, soms amper gedragen kleding of samples van kleding. En dat voor leuke prijsjes natuurlijk. Deelnemende bloggers dit keer zijn Edith van Style Has No Size, Hermina van Wondervol, Iris van Miss Iris, Josine van The Biggerblog en ik uiteraard. Vanaf 5 euro kun je bij ons naar hartelust shoppen, passen, kledingadvies krijgen en zelfs op de foto! Ook leuk samen met je BFF. We houden het weer in de studio van VaVaVonne in Vught en dat ligt op loopafstand van het station. Mocht je het een eind reizen vinden, je kunt er ook een leuk dagje Brabant van maken. Er zijn genoeg leuke winkels in de omgeving! Of ga lekker genieten in het bourgondische Den Bosch.
Hieronder alvast een preview van wat ik ga verkopen, en er is nog veel meer! Oh ja, neem voldoende cash mee want we hebben geen pin. Zie ik je zondag?

————-

Maybe you’ve read this on Facebook already but upcoming sunday, the 26th of april, there will be another Shop My Closet event. This time it’s the bloggers edition en that means lots of fashionable clothing, barely worn and maybe some samples. Participating bloggers are: Edith of Style Has No Size, Hermina of Wondervol, Iris of Miss Iris, Josine of The Biggerblog an me of course! All budget friendly of course. From 5 euro’s and up you can shop till you drop, fit everything you like and get advice from the bloggers and even get your picture taken, good idea with your BFF! All of this will take place at the studio of VaVaVonne in Vught. If you think it’s too far away, make a day of it. There are plenty of nice shops in the cities nearby. Or enjoy the rest of the day in burgundian Den Bosch.
Below there’s a preview of what I will be selling, and there’s lots more. Oh and be sure o bring enough cash, there will be no (credit) card machine. Till sunday!

Love Els ♥

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s