Outfit ♥ La Dolce Vita

Dress Zizzi c/o Big Girlz | Sunglasses c/o Big Girlz
Shoes, ring and clutch H&M | Bracelet c/o Siervol | Earrings Stars Oisterwijk

Bon giorno lovely readers. I’m a bit in a italian mood because of this dress. I visited Big Girlz in Eindhoven last week and as soon as I layed my eyes on this beauty I knew I wanted to have it. During the shoot I felt a bit like Anita Ekberg in the classic movie La Dolce Vita. The hair, the dress, the sunglasses… unfortunately there is no fountain in my village (or is there?) otherwise I would have made my pictures there (just kiddin’).
The best part of this dress is that it’s even more beautiful when you move… the skirt just flutters in the wind like a flock of butterflies. So gorgeous…

—————

Bon giorno lieve lezers. Ik ben een beetje in italiaanse sferen en dat komt allemaal door deze geweldige jurk. Vorige week was ik weer op bezoek bij Big Girlz in Eindhoven en toen ik deze prachtige jurk zag wist ik dat ik hem moest hebben. Tijdens de shoot voelde ik me een klein beetje als Anita Ekberg in de klassieker La Dolce Vita. Het haar, de jurk, de zonnebril… Gelukkig is er geen fontein in mijn woonplaats (of toch wel?) anders had ik mijn foto’s daar gemaakt. Nee grapje…
Het allergaafst van deze jurk is dat als je loopt de rok achter je aan fladdert als een horde vlindertjes… Zo mooi…


Love Els ♥

Photo’s by Els Sprenkeling Senior aka my mom

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s