Outfit ♥ Say yes to this straight size dress!

Dress H&M | Shoes Invito | Clutch H&M (old)

Straight size shopping is not something I really like to do. Well, it’s not so much that I don’t like it but more that I’m impatient for it, and dissapointed when I don’t succeed. Serendipity. If it’s meant to be it will happen and I will find that one perfect item. So one rainy saturday morning, while nipping my cappuccino, I did some online window shopping and then this yellow gorgeousness caught my eye. On the model it looked very slauchy and big so I thought I give it a try and clicked the size EU44 home. And it’s perfect! I simply love this dress, the color, the print and the cut and, if I say so myself, it looks much better with curves in it. So I said yes to this dress! 😉

———–

Straight size shoppen is niet direct iets wat ik heel graag doe. Nou ja, eigenlijk is het dat niet echt maar meer dat ik er geen geduld voor heb en dat ik steeds teleurgesteld word als het dan toch niet blijkt te passen. Serendipity. Als ik er per ‘toeval’ tegenaan loop dan hoort het zo te zijn en vind ik dat ene perfecte item ter aanvulling van mijn garderobe. Dus op een regenachtige zaterdagmorgen, al nippend aan mijn cappuccino, was ik wat aan het windowshoppen toen deze gele wolk voorbij kwam. Op het model zag het er een beetje treurig en armoedig uit doordat hij zo oversized was. Ik dacht laat ik deze eens proberen en klikte de gele wolk in maat 44 naar huis. En hij past perfect! Ik hou van deze jurk, de kleur, het model en de print zijn prachtig en ik vind, al zeg ik het zelf, dat deze jurk veel mooier tot z’n recht komt met wat curves er in. Dus ik zeg yes bij deze dress! 😉

Love Els ♥

6 Comments

  1. Angela

    Oh prachtig! Ik heb dus ook zitten twijfelen bij deze. Ik ga het er ook op gokken, volgens mij dragen we dezelfde maat en we hebben ook ongeveer dezelfde haarkleur (en sprietjes), want ik heb nog nooit iets geld gedragen, maar ik vind het zo'n “blije” kleur. Ik ga hem gewoon ook bestellen; hij is super!

    Like

  2. Conni

    Wat een geweldig leuke jurk! Hij staat je fantastisch! Ik ga hem ook bestellen! Ik zou nooit denken wanneer ik die jurk op de H&M site voorbij zag komen dat hij ons zou passen! En je hebt gelijk, hij staat een curvy lady veel mooier ;-)) Bedankt voor de tip Els!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s