Event ♥ Fashion show at Big Girlz

Last thursday I visited the Big Girlz Fashion show in Eindhoven. You know, I told you all about Martje and her own label Superangel which she designs and produces herself. I had so much fun! Martje is just a creative miracle and I love that she’s doing it all by herself. Respect! This evening she had 3 lovely models and on some funky vibes they walked they rocked their curves in creations from the store. It was a good mix between Superangel and Zizzi. I took home a Superangel dress but you will see this on friday so keep posted.
Oh and remember, every Superangel model you can order in different fabric, shorter, longer or whatever. Delivery time: 1 week, no strings attached. Be sure to visit Big Girlz sometime at the Leenderweg 74b in Eindhoven.

———–

Afgelopen donderdag was ik bij Big Girlz in de winkel voor hun modeshow. Ik vertelde je al eerder over Martje en haar eigen label Superangel, wat ze zelf ontwerpt en maakt. Het was zo leuk! Martje is gewoon een creatief wonder en ik vind het fantastisch dat ze dit allemaal zelf doet. Respect! Deze avond had ze 3 modellen en onder begeleiding van heerlijke funky tonen rockten zij hun curves voor ons. Het was een mooie mix van Superangel en Zizzi. Ik nam een Superangel jurk mee naar huis, die zie je komende vrijdag op de blog verschijnen. Dus nog even geduld.
Oh en vergeet niet dat je ieder Superangel model in een andere stof, korter of langer kunt bestellen, levertijd 1 week en zonder verplichtingen. Ga zeker een keertje langs bij Big Girlz, Leenderweg 74b te Eindhoven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s