Event ♥ Shop My Closet 31 mei Hoofddorp

Zondag 31 mei is het weer zover, van 12.00 tot 16.00 uur kun je weer tweedehands kleding shoppen van oa. bovenstaande bloggers en nog veel meer! Zo neem ik, naast het een-en-ander uit mijn eigen kledingkast, samples en outlet mee van Anna Scholz. Supercool toch? Designer labels scoren voor leuke prijsjes. Deze keer staat Oopz er ook met outletkleding. Zie ik je volgende week zondag?
Niet vergeten: neem cash mee want er is geen pinautomaat aanwezig.
———–
Sunday, may 31 we have another clothing sale. You are welcome to shop with us from 12.00-16.00. I will be there with other bloggers and lots more. I will bring, next to my own closet stuff, samples and outlet from Anna Scholz. Super cool right? Score some designer labels for little prices. This time Oopz will be there as well with some outlet. See you next sunday!

Don’t forget to bring cash, there will be no ATM.
Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s