May I have your votes please!

Vorige week kreeg ik een mailtje van Nienke, zij probeert als plussize model een wildcard te bemachtigen voor Hollands Next Top Model. Uiteraard sta ik helemaal achter haar want wat een verhaal en wat een beauty! Ondertussen staat ze vet voor met maar liefst 11649 stemmen (de tweede is blijven steken op 1902 stemmen) maar laten we haar blijven steunen zodat de jury niet meer om haar heen kan en haar met een knaller de show instuurt! Go team curvy!

Nienke’s verhaal:

‘Ik was vroeger nogal onzeker over mezelf (lang met heupen & dijen) en heb heel lang gewenst en geprobeerd er zo uit te zien als de modellen in de tijdschriften. Totdat ik dacht, in plaats van mezelf dit aan te doen moeten de modellen maar veranderen, om ook te voorkomen dat hetzelfde gebeurd met andere meiden.
Ik ben tegenwoordig zelf een curve (plus size) model, mede omdat ik het belangrijk vind dat de media meer verschillende lichamen laat zien en dat het niet zo is dat dun altijd beter is en natuurlijk ook omdat ik het leuk vind.
Ik las dat Holland’s Next Top Model weer begon en dat er nog een wildcard was voor 1 model. En toen dacht ik ineens, eigenlijk belachelijk dat er nog nooit een meisje in de show is  geweest met een maatje meer (ik draag zelf maat 42-44). Dus ik dacht, daar probeer ik gelijk verandering in de brengen, dus ik heb mezelf opgegeven!
Nu heb ik stemmen nodig om in de top 10 te komen (waarvan de jury dan 1 meisje selecteert). Daarom vroeg ik me af of je misschien kon helpen door een bericht je te plaatsen op je blog, of misschien facebook, of door zelf te stemmen. Iedere stem helpt J. Stemmen kan tot 26 mei.
Hartstikke bedankt alvast!
Nienke x


Het wordt tijd dat Nederland én de rest van de wereld kennis maakt met deze prachtvrouw die een mooi voorbeeld kan zijn voor vele jonge meisjes die struggelen met hun maat en gewicht. Stemmen dus! En Nienke: superveel succes gewenst!


Love Els ♥

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s