Outfit ♥ Addicted to the wiggle

Dress Asos Curve | Shoes Invito (similar here)
Necklace H&M | Rings Hema and Melano | Gold tattoo Glam TattooMy name is Els and I’m an addict. Addicted to the wiggle dress… yes… there are worse things to be addicted to I guess 😉 It’s just that this shape is doing good things with my curves and I must embrace that. So the first one was this wallpaper print, then followed by this gorgeous flower print, the green one and of course I wanted the black version as well (that one must be photographed soon). So this is no. 5 (magic no. 5) and I love it. The colors, the print… the only difference is that this one doesn’t have pockets, the others do, but I don’t care. I’m addicted 😉

Have a nice weekend!

———-

Mijn naam is Els en ik ben verslaafd. Verslaafd aan de wiggle dress… Tja, er zijn ergere dingen om verslaafd aan te zijn denk ik 😉 De shape van deze jurkjes doen gewoon goeie dingen met mijn curves, dus ik kan haast niet anders, haha! De eerste was die met het behangprintje, gevolgd door een pracht van een bloemenprint, een groene en natuurlijk moest ik ook de zwarte hebben (die moet snel eens op de foto). Dus dit is nr. 5 (magische nummer 5) en ik vind hem gaaf… de print maar vooral de kleuren. Het enige verschil is dat in deze geen zakken zitten, de andere 4 hebben dat wel. Maar dat maakt me niet uit. Ik ben verslaafd 😉

Fijn weekend!

Love Els ♥

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s