Series ♥ Same pieces, different bodies, part III


For this series I teamed up with Edith Dohmen from StyleHasNoSize. We have a lot of things in common: we are both fashionstylists, graphic designers and fashion bloggers (we even drive the same car) and we have a lot of clothes in common. But what is different about us is our body types, size and style. To show you how these same pieces look like on different bodies we started this series. 

For the third post of this series we have skinny jeans with ripped knees and pink blouses for you. Both styled in our own way. I like skinny jeans, I think they are the best for my body shape. Although my legs are not skinny, the shape is pretty good and I like showing them in these jeans. Ripped and destroyed jeans are very trendy at the moment so it will not be hard to find them, skinny or boyfriend. Just look at yourself and see what works best for you. The blouse is an oldie but goodie from H&M+ and has a nice back and a gorgeous collar. I can’t wear it in my jeans like Edith does because my tummy sticks out and that’s just not flattering and I don’t like that. So the wider shape of the blouse hides everything I don’t want to show.

See you next time and don’t forget: fashion is fun, forget the rules and wear what you like! If you have questions about styling or how to dress for your body type, don’t hesitate to ask! Just e-mail me: info@xlfashionfile.com or send me a personal message on Facebook.
Oh and a special shout out to photographer Yvonne who had the time and skills to make gorgeous pictures of us. Thanks hun!
——-

Voor deze serie werkte ik samen met Edith van StyleHasNoSize. We hebben een heleboel gemeen: we zijn beide fashionstylisten, grafisch ontwerpers en fashion blogger (we hebben zelfs dezelfde auto) en we hebben een heleboel dezelfde items in onze kasten hangen. Maar wat verschillend aan ons is, is onze figuurtypes, maat en stijl. Om je te laten zien wat voor effect dezelfde items kunnen hebben op een ander figuur zijn we deze serie gestart.

Voor de derde post uit onze serie hebben we de skinny jeans voor je en wel eentje met gescheurde knieën. Uiteraard weer gestijld op onze eigen manier. Ik vind skinny jeans geweldig, ik denk ook dat het de beste shape is voor me. Hoewel mijn benen niet skinny zijn, de vorm ervan is best aardig en ik laat ze graag zien in dit soort jeans. Ripped en destroyed jeans zijn heel trendy op het moment dus het is niet moeilijk om er eentje te vinden die bij je past, kijk goed naar wat het beste bij je staat, skinny of boyfriend. De bloes is een oudje maar een heerlijk bloesje met een mooie wijdere achterkant en een fantastisch kraagje. Ik kan mijn bloes niet in mijn jeans dragen zoals Edith omdat het mijn buik dan te veel accentueert, niet flatterend en ik vind dat niet mooi. Dus deze wijdere bloes is perfect om datgene te verbergen wat ik niet wil laten zien.

Tot de volgende keer en vergeet niet: fashion is fun, vergeet de regels en draag waar jij je goed in voelt! Als je stylingvragen hebt of vragen over hoe je jouw figuurtype moet kleden, twijfel dan niet om het me te vragen, stuur gewoon even een mailtje naar info@xlfashionfile.com of stuur me een pb op Facebook.
Oh en Yvonne, bedankt weer voor je geduld en skills om weer prachtige platen van ons te schieten!

Love Els 


Photographer: Yvonne van Dalen – www.vavavonne.nl
Assistent photography: Ellen van Lent


Clothing Els: Jeans Asos Curve | Blouse H&M+ | Shoes H&M


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s