Outfit ♥ Almost white

Skirt c/o Zizzi | Blazer Violeta | T-shirt New Look | Shoes Invito
Bag and necklace vintage | Bracelet c/o Siervol | Rings Hema & H&M (little one)

Almost a complete white outfit… that’s not common in my book. Not that I don’t like it, I hope to make a wooly winter white outfit sometime, it’s a dream of mine. But first this outfit. I had this baby blue skirt hanging in my closet for some time, screaming to get out. To do the color justice I wanted to wear it with white, it’s just gorgeous with this baby blue color and the combination really makes it pop. I feel very ladylike in this, maybe because of the lace? Too bad I had to take it off right after the shoot to do some cooking… me, white, food and pans… a terrible combination!
What about you? Do you wear a complete white outfit?

——–

Bijna een compleet witte outfit… daar zie je me niet snel in. Niet dat ik het niet mooi vind, integendeel. Ik hoop ooit nog een mooie winterwitte outfit samen te stellen, lijkt me fantastisch. Maar nu eerst deze outfit. Deze baby blauwe kanten rok hing al een tijdje in mijn kast en hij schreeuwde haast dat-ie eruit wilde. Om de kleur echt goed uit te laten komen heb ik het met wit gestijld, wit en baby blauw is een prachtcombi en maakt dat de rok een echte blikvanger wordt. Ik voel me supervrouwelijk hierin, misschien door het kant? Jammer dat ik het direct na de foto’s uit moest trekken om te kokkerellen… ik, wit, voedsel en pannen… niet de allerbeste combi!
Hoe zit dat met jou? Draag jij wel eens een compleet witte outfit?

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s