Event ♥ Curve Collective…last chance to shop!

Voor de liefhebbers van de Ibiza stijl is er voor 1 keer weer een kans om de laatste restanten van Curve Collective te bemachtigen. Zondag as. op de Sunday Market op het Westergasterrein in Amsterdam. Zie hieronder de mail die ik toegestuurd kreeg voor meer info. Mocht je het merk niet (meer) kennen, zie hier, hier en hier een paar outfits die ik bij ze geshopt heb destijds.
—————
If you like the Ibiza trend you can shop this from Curve Collective for the last time at the Westergasfabriek in Amsterdam this sunday. See below the mail they send me. If you don’t remember them you can click here, here and  here for some outfits I shopped with them.
Good shoppings! Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s