Outfit ♥ Into the galaxy

Dress Anna Scholz via Groven+ | Bomber Jacket Anna Scholz | Shoes H&M
Tights Hema | Gold ring Hema | Mintgreen ring vintage

When I was shooting this outfit it was pretty cold so I had to pull out my tights again. Today it’s going to be smoking hot so go figure. I wanted to show you this dress anyway because, well for the obvious reasons, it’s gorgeous. I snatched it away at the sample & outlet sale at Groven+ in Amsterdam. I also got my hands on another beauty but more on that in another time. This double silk dress has a galaxy kind of print on top and a dandelion print on the bottom. And I love the back cleavage, the surprise is in the back. The bomber you’ve already seen before and it matches the green in the dress perfectly.
Well I’m off now, soaking up some sun and brewing up some exciting new plans. Have a nice weekend!

———

Het was koud op de dag dat we deze foto’s schoten dus ik moest van ellende mijn panty weer aan. Vandaag wordt het weer bloody hot dus tja, hollen en stilstaan in Nederland met het weer. Ik wilde jullie deze jurk niet onthouden want fietfjieuw, het is een echte beauty. Ik kaapte hem weg bij de sample en outlet sale bij Groven+ in Amsterdam. Ik heb ook nog een andere jurk gescoord maar dat is meer iets voor het najaar, volgt nog dus 😉 Deze double silk jurk heeft een galaxy-achtige print van boven en een paardebloempluizenprint (leuk scrabble woord) van onder en een geweldig rugdecolletée. De verrassing zit op de rug! Het bomberjasje kennen jullie al en het matched perfect met het groen in de jurk. 
Ik ben er vandoor, ik ga even van het heerlijke weer genieten en mooie nieuwe spannende plannetjes smeden. Fijn weekend!

Love Els 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s