Outfit ♥ The pink snake

 Maxidress X-Two Red | Necklace vintage | Shoes H&M | Rings Melano

I saw this maxi pop up in the webshop at X-Two. It caught my eye because of the fresh colors and the print. And the fact that this is a short sleeved maxi-dress. Easy to wear because you don’t always want bare arms or wear a cardigan or blazer on top. I like the shirt style of this dress and the cord in the waist, you can easily shape this the way you want. Oh and it has pockets, whoop whoop for dresses with pockets! The only thing is that for a maxi it’s a bit short (I’m 1.73m), a maxi should almost be touching the ground. I like wearing it with my ankle high sandals, I can show them off perfectly like this.
Tell me, do you like wearing maxi-dresses or are they always too long for you. And don’t tell me you are too short to wear one. Just find a maxi that fits you perfectly, than size doesn’t matter!

———–

Ik zag deze maxi verschijnen in de webshop bij X-Two. Mijn oog viel er op door de frisse kleuren en de print. En door de korte mouwen. Makkelijk te dragen omdat je niet altijd met blote armen wil rondlopen of een vestje of blazer wil dragen. De overhemd stijl vind ik ook te gek net zoals het koord, zo kun je het precies shapen als je wilt. Oh ja, hij heeft ook zakjes, whoop whoop voor zakken in jurken! Het enige aan deze maxi is de lengte, ik vind hem vrij kort (ik ben 1.73m), een maxi hoort tot bijna op de grond te vallen. Ik draag hem graag met enkellange sandalen, zo zie je die ook nog perfect.
En jij? Draag jij maxi-jurken of zijn ze altijd te lang voor je? En ga me niet vertellen dat je te klein ervoor bent. Het is gewoon een kwestie van de juiste pasvorm vinden, dan doet je lengte er niet toe!

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s