Outfit ♥ Black & white

Dress Beachwave | Cardigan Hema | Shoes Bruno Premi
Necklaces thrifted | Ring Hema


Yet another maxi today. I just could not resist this print. I totally pictured this styling in my head, with lots of necklaces and my new clogs. Yes, I’m dutch and I wear wooden shoes 😉 (but only the stylish ones!). I’m so busy working lately that I almost forgot to blog. So this morning on my day off: the sun was shining but there was still a bit of crisp in the air and ready for my thrift shop day (see my score on Instagram) I decided to quickly make some pics. Hope you like it, have a nice weekend!
————
Weer een maxi-jurk voor je vandaag. Ik kon deze toch echt niet weerstaan. Had al helemaal bedacht hoe ik hem wilde stylen, met lekker veel kettingen en mijn nieuwe ‘klompjes’. Ja, ik ben een dutchie en ik draag klompjes 😉 (maar alleen de stylish verantwoorde dan!). Ik ben zo druk met werk de laatste tijd dat ik bijna vergeten was te bloggen. Dus vanochtend, op mijn vrijde dag, het zonnetje scheen maar het was nog een beetje frisjes en vóór ik lekker ging thrift shoppen (kijk voor mijn buit op Instagram) heb ik even snel wat fotootjes gemaakt. Hoop dat je het leuk vindt. Fijn weekend!
Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s