Outfit ♥ Summer is here!

Shorts H&M+ | Top Alice & You | Shoes Invito

Summer is finally here! And this means I finally got to wear my lace shorts. They are super comfy and although I love the feeling of the wind striking against my bare legs, I’m not super confident wearing shorts and bare legs. Or anything else shorter than below the knee. But I think it’s just a case of getting used to and why not wear them? The top is super romantic and I love the off shoulder thing. Well, I’m off enjoying my day off and the summery weather. Talk to you soon!

—————-

De zomer is dan eindelijk gearriveerd! En dat betekent dat ik eindelijk mijn kanten shorts kan dragen. Het zit heerlijk en ik vind het gevoel van de wind langs mijn blote benen fantastisch. Ik ben niet super zelfverzekerd in shorts, of eigenlijk in alles wat korter is dan onder de knie. Maar ik denk dat het een kwestie is van wennen… en waarom zou ik ze ook niet dragen? De top is lekker romantisch en de blote schouders, love it! 
Ik ga lekker van mijn vrije dag genieten en van het geweldige weer, spreek je snel weer!

Love Els ♥

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s