Series ♥ Same pieces, different bodies… part VII

For this series I teamed up with Edith Dohmen from StyleHasNoSize. We have a lot of things in common: we are both fashionstylists, graphic designers and fashion bloggers (we even drive the same car) and we have a lot of clothes in common. But what is different about us is our body types, size and style. To show you how these same pieces look like on different bodies we started this series. 


For the 7th post, we chose the sequined leggings. Sequins for christmas? Not in our books, we just wear them all year round. They look great with a nice white or cream blouse. I like to wear mine also with a simple t-shirt and blazer or a bit of an oversized sweater, just to tone things down and not to look like a christmas tree. I like to wear something over my belly, I think it’s not flattering for me to show it. 


I know I told you last post was the final one but the truth is, we all forgot about this look! We hope we will be back soon with a new series. In the meantime, don’t forget: fashion is fun, forget the rules and wear what you like! If you have questions about styling or how to dress for your body type, don’t hesitate to ask! Just e-mail me: info@xlfashionfile.com or send me a personal message on Facebook.

——-


Voor deze serie werkte ik samen met Edith van StyleHasNoSize. We hebben een heleboel gemeen: we zijn beide fashionstylisten, grafisch ontwerpers en fashion blogger (we hebben zelfs dezelfde auto) en we hebben een heleboel dezelfde items in onze kasten hangen. Maar wat verschillend aan ons is, is onze figuurtypes, maat en stijl. Om je te laten zien wat voor effect dezelfde items kunnen hebben op een ander figuur zijn we deze serie gestart.


Voor deze zevende look kozen we de paillettenlegging. Pailletten voor kerstmis? Niet bij ons, wij dragen ze het hele jaar door. Het staat geweldig met een witte of crèmekleurige bloes maar ik draag mijn leggings ook graag met een simpel t-shirt en een blazer, of een oversized trui. Zo maak je van iets sjiekers een draagbare look. Als er maar wel wat over mijn buikje valt want dat vind ik in een legging teveel tekenen. 

Ik vertelde vorige keer dat het de laatste post was maar eigenlijk waren we deze helemaal vergeten! We zijn druk bezig met plannen smeden voor een volgende reeks dus vergeet in de tussentijd niet: fashion is fun, vergeet de regels en draag waar jij je goed in voelt! Als je stylingvragen hebt of vragen over hoe je jouw figuurtype moet kleden, twijfel dan niet om het me te vragen, stuur gewoon even een mailtje naar info@xlfashionfile.com of stuur me een pb op Facebook.

Love Els 


Photographer: Yvonne van Dalen – www.vavavonne.nl
Assistent photography: Ellen van Lent


Clothing Els: Leggings Junarose | Blouse H&M+ | Shoes Ediths | Bracelets Siervol


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s