Outfit ♥ The girl with the dragon tattoo dress

Dress Anna Scholz | Shoes Blink | Handjewel DIY from necklace from Zeeman | Earrings Stars


I think this is one of the most gorgeous prints Anna Scholz has ever made. I have a thing for dragons, I like to think I owned one in an earlier life (no I’m not crazy 😉 So this large dragon tattoo print is everything and I just love it. This dress stared me in the face at work for weeks and I knew if I tried it on I was sold. I finally couldn’t hold it and tried it on… and yes… I caved and it’s in my closet now.
I love the peephole, it gives the dress some extra oomph and what about the little sleeves? Too cute! I’ve worn this dress earlier with ripped jeans and heels and when fall arrives I can wear it with my black tights, it will make a nice transitional piece.
Sorry for the overload of pictures but hey… can’t help it, you can blame it on this truly photogenic dress…

So tell me, have you ever had a crush on a dress?

Enjoy the weekend loves!

———

Ik denk dat dit één van de mooiste prints is die Anna Scholz ooit gemaakt heeft. Ik heb iets met draken, ik denk dat ik in een vorig leven een draak heb gehad (nee, ik ben niet gek 😉 Deze drakentattooprint is gewoonweg geweldig en ik vind alles eraan mooi. Deze jurk staarde me al weken aan op mijn werk en ik wist dat als ik hem zou passen ik verkocht zou zijn… en ja… ik kon het uiteindelijk niet meer houden, paste haar en ben gezwicht.
De peephole in het decolleté geeft deze jurk extra oomph en hoe vind je die mouwtjes? Te schattig! Ik heb deze jurk al eerder gedragen met ripped jeans en hakken en tegen de herfst zal ik hem ook zeker dragen met een zwarte panty, zo kan ik hem nog even doordragen.
Sorry voor the overload aan foto’s maar hee… deze jurk is simpelweg té fotogeniek…

Vertel, ben jij al eerder verliefd geweest op een jurk? 

Fijn weekend!

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s