Bikini week ♥ Green & gold

Bikini H&M+ | Kimono Anna Scholz for Sheego | Body tattoo HemaYes! It’s bikiniweek on xl Fashionfile this week. That means you can expect a bikini or bathing suit post every day for 1 week only. The reason: I just bought a lot of swimgear this season, there is so many to choose from these days in plussize. It makes me so happy to see that we have a choice now, bikini, bathing suit, tankini, I even saw swimdresses passing by. I wanted to let you see how it looks on a curvy body so here it is. Just me with my chubby belly, stretch marks, cellulite and bikini.
Don’t let anyone tell you you can’t wear a bikini or bathing suit or even bare arms or legs. Come on people, it’s summer, the beach, the ocean, swimmingpool… it’s there for anyone to enjoy! So I really hope you do and I hope it will be your best summer ever! Just remember that no body is perfect and only wear what makes you happy.

Okay, so let’s talk bikini’s. To start this week I show you this gorgeous green high waisted bikini from H&M+. I was pleasantly surprised by the fit of it. The top is almost like a bra, perfect support (comes in handy during your Baywatch moment at the beach 😉 I got this in a size EU52 (my bra size is 90E). The bottom (which I got in a size EU50) is a pleated in the front so it hides my belly a bit. The golden details work great with this rich darkgreen color. I wear the straps crossed like a halter instead of the traditional way, I think it gives me more support. The kimono is a great one to cover up and it’s the best buy from this season for me because it’s so versatile, you will see it later on this week as well. Love it! I styled it with some golden jewelry and now I’m ready to shine 🙂

Hope you enjoyed this first post and see you tomorrow!

————

Yes! Deze hele week is het bikiniweek op xl Fashionfile! Dat betekent dat je hier 5 dagen lang een bikini of badpak post kunt verwachten. De reden: ik ging me dit seizoen te buiten aan allerlei moois wat tegenwoordig te koop is en realiseerde me dat ik van 1 bikini vorig jaar nu ineens 5 exemplaren in de kast heb liggen. Er is zoveel keus tegenwoordig in plussize en dat maakt me erg gelukkig. Van bikini tot badpak, tankini, ik zag zelfs zwemjurken voorbij komen. Voor ieder wat wils dus. Ik wilde je laten zien hoe het staat op een curvy lichaam, dus bij deze. Gewoon ik met putjes in mijn dijen, striae en cellulitis in bikini.
Laat niemand je vertellen dat je geen bikini zou mogen dragen of badpak, of zelfs blote armen en benen. Kom op mensen, het is zomer! Strand, zee, zwembad… het is er voor iedereen dus geniet er van en ik hoop oprecht dat je dat doet en maak er de beste zomer ooit van. Hou in gedachten dat niemand perfect is en zolang je draagt waar jij je happy in voelt is het goed.

Okee, laten we het over de bikini hebben. Deze groene high waisted bikini van H&M+ bijt het spits af. Ik was aangenaam verrast door de pasvorm. De top is perfect, bijna als een bh, perfecte ondersteuning (handig tijdens je Baywatch momentje langs de branding 😉 I nam deze in een 52 (mijn bh maat is 90E). Het broekje heb ik in een 50 genomen, deze heeft plooitjes op de buik en dat verdoezelt mijn buikje een beetje. Verder heeft de top een gouden sluiting achter en haakjes en dat kleurt geweldig bij die prachtige groene kleur. Ik draag de bandjes graag achter gekruist als een halter ipv de traditionele manier recht over de schouders. Ik heb het idee dat dit meer steun geeft. De kimono is super als cover up en blijkt de beste aankoop van dit seizoen te zijn. Lekker veelzijdig! Je ziet hem deze week nog een keer voorbijkomen. Ik stijlde het hier af met wat gouden accessoires, klaar om te shinen 🙂

Ik hoop dat je het leuk vond en ik zie je morgen weer!Love Els 

PS. I’m doing these posts to inspire other curvy women and for no other reason that that. Any improper comments will be removed.


5 Comments

  1. Stephany

    Ik reageer normaal nooit, maar ik ben een fan van jouw posts! Heel inspirerend vind ik jou altijd! Maar deze post vind ik toch wel zoo leuk! Je ziet er geweldig uit en de bikini staat je super! Keep up the good work!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s