Bikini week ♥ The high waisted floral one with the peephole


Bikini Forever 21 (sold out but this is a similar one or just click here for other nice options)

It’s bikini week on xl Fashionfile! For 5 days I will show you how different bikini’s or swimsuits looks on a curvy body, mine too be clear, just to inspire you and to let you see that fat girls can wear bikini’s too. Sun, sea and beaches are there for everybody to enjoy, no need hiding your body. I hope you have a great summer!

This one was the first bikini that popped up in the Forever21 webshop early on this season. It’s completely sold out for the obvious reasons: it’s a cutie and the Forever21 swimsuits are very budget proof. You can order bottom and top separately and that’s always perfect. I especially liked the peplum ruffles on the bottom, it gives me more hips and therefore the idea of a waist. The bottom is also very high waisted, more than yesterday’s H&M+ one. The bandeau top can be worn strapless and has ruffles as well and a rather sexy peephole. I have to push ‘the girls’ aside now and then otherwise it will be too revealing for my taste. It has a tin filling in the cups, not really necessary but maybe it gives a bit more support. It also can be worn strapless.
Downsides on this one: The straps are a bit on the small side to give great support, to wear it strapless can be tricky. And another thing is that there’s no closing in the back. You have to step into it or pull it on over your head. When it’s hot and you’re a bit sweaty that’s always a struggle.

Hope you liked this one, see you tomorrow!

———-

Het is bikini week op xl Fashionfile! Dat betekent 5 dagen lang verschillende bikini’s/badpakken. Ik laat ze zien op een curvy lijf, het mijne om precies te zijn, om je te inspireren en je te laten zien dat curvy meiden ook bikini’s kunnen dragen. Zon, zee en strand is er voor iedereen om van te genieten, het is niet nodig om je lichaam te verstoppen en ik hoop dus ook dat je een geweldige zomer zult hebben.

Deze bikini was zo ongeveer de eerste die ik in de Forever21 webshop spotte dit seizoen. Hij is al volledig uitverkocht en dat snap ik helemaal: het is echt een dotje én de zwemkleding bij Forever21 is lekker budgetproof. Je kunt top en broekje apart bestellen dus dat is altijd perfect. Ik vond vooral de peplumachtige froezel aan het broekje zo leuk, het geeft me iets meer heup en daarom ook meteen meer het idee van een taille. Dit broekje is erg hoog, hoger dan die H&M+ bikini van gisteren. De bandeautop heeft ook froezels en een best wel sexy peephole. Ik duw ‘de meiden’ af en toe even opzij anders wordt het wel erg sexy naar mijn smaak. De top kan strapless gedragen worden en heeft een dunne vulling, niet echt nodig maar het geeft me het idee van meer steun.
Nadelen aan deze bikini: de bandjes zijn best dun om goede steun te geven, strapless dragen lijkt me dan ook een echt uitdaging. En een ander ding is dat er geen sluiting achter zit. Je moet er dus instappen of over je hoofd aantrekken en dat is best lastig als het warm is en je een beetje zweterig bent. 

Hoop dat je deze leuk vond en ik zie je morgen weer!

Love Els ♥


PS. I’m doing these posts to inspire other curvy women and for no other reason that that. Any improper comments will be removed.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s