Bikini week ♥ The monochrome one

Bikini H&M+ Top – Bottom (sold out but this is a simple black one)

It’s bikini week on xl Fashionfile! For 5 days I will show you how different bikini’s or swimsuits looks on a curvy body, mine too be clear, just to inspire you and to let you see that fat girls can wear bikini’s too. Sun, sea and beaches are there for everybody to enjoy, no need hiding your body. I hope you have a great summer!

Today I have a monochrome two piece for you. I like graphic prints like this, stripes are always okay. I didn’t choose the striped bottom of this bikini because it has no pleats. And I really need my pleats to hide the belly! I picked the simple black bottom instead. You have seen it’s green sister on monday, the difference is that this top is a size 50, the green one was a size 52. The cupsize is a bit small (the girls stayed put, thank god) but the support and fit is as okay as the green one.
What I like for this monochrome bikini is that you can style it the way you want. I used a very old pareo with polka dots to cover up, a very stylish combination but a very bright color would be very nice as well. When swimming or sunbathing you probably don’t want any jewelry or make-up but I always use a bit of lipstick or lip balm: they often have a sunscreen in them.

See you tomorrow for number 4!

———-

Het is bikini week op xl Fashionfile! Dat betekent 5 dagen lang verschillende bikini’s/badpakken. Ik laat ze zien op een curvy lijf, het mijne om precies te zijn, om je te inspireren en je te laten zien dat curvy meiden ook bikini’s kunnen dragen. Zon, zee en strand is er voor iedereen om van te genieten, het is niet nodig om je lichaam te verstoppen en ik hoop dus ook dat je een geweldige zomer zult hebben.

Vandaag heb ik een monochrome bikini voor je. Lekker zwart/wit, ik hou van die grafische prints en met een streepje zit je altijd goed. Ik koos overigens niet voor het gestreepte broekje omdat die glad is van voor en ik heb toch echt wat plooitjes nodig om het een en ander te verbergen! Dus ging ik voor een zwarte versie. Je hebt het groene zusje op 
maandag al gezien, het verschil zit hem (naast de kleur uiteraard) ook in de maat van de top, de groene was een 52 en deze is een 50. Zelfde goede fit, cups zijn iets aan de kleine kant voor me maar het gaat prima en ze vallen er zeker niet uit 😉 
Wat handig is aan zo’n monochrome bikini is dat je alle kanten op kunt qua styling. Ik combineerde hem met een (oude) pareo met stippen, very stylish, maar een felgekleurde kan ook superleuk zijn. Als ik ga zwemmen of zonnen gebruik ik geen make-up maar wel een lippenstift of een lipbalm: vaak zit er een zonnefactor in.

Ik zie je morgen voor nummer 4 alweer!

Love Els ♥


PS. I’m doing these posts to inspire other curvy women and for no other reason that that. Any improper comments will be removed.


One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s