Bikini week ♥ The tropical surprise

Bathing suit H&M+

It’s bikini week on xl Fashionfile! For 5 days I will show you how different bikini’s or swimsuits looks on a curvy body, mine too be clear, just to inspire you and to let you see that fat girls can wear bikini’s too. Sun, sea and beaches are there for everybody to enjoy, no need hiding your body. I hope you have a great summer!

I’m a little bit of a cheater because this is obviously no bikini. Nope, but I just couldn’t resist this tropical surprise. I really love a bikini, it’s been years that I had one on and last year I bought my first. It felt so good… so free… I just couldn’t wrap my head around the fact that a little piece of fabric missing in the tummy area could give you such a feeling. To feel the wind against your skin and the sun kiss your belly, there where your skin never ever been touched by wind or sunlight. But it did. Now I want to wear bikini’s as much as I can, but a girl sometimes needs a bathing suit. Just because you feel like wearing one or to cover up for the insecure days, if you no what I mean. I guess we all have them from time to time, those insecure days… and it’s good to have a bathing suit around from which you know it looks good on you.
This is, again, a H&M+ one. I bought a bordeaux colored last year (see here) and I loved the cut of it so I knew this one would be a perfect fit as well.

See you tomorrow for the last post!

———-

Het is bikini week op xl Fashionfile! Dat betekent 5 dagen lang verschillende bikini’s/badpakken. Ik laat ze zien op een curvy lijf, het mijne om precies te zijn, om je te inspireren en je te laten zien dat curvy meiden ook bikini’s kunnen dragen. Zon, zee en strand is er voor iedereen om van te genieten, het is niet nodig om je lichaam te verstoppen en ik hoop dus ook dat je een geweldige zomer zult hebben.

Ik speel een beetje vals vandaag want dit is overduidelijk geen bikini. Nope, maar ik kon deze tropische verrassing niet weerstaan. Ik hou echt van bikini’s, het is jaren geleden dat ik er eentje gedragen heb, tot ik vorig jaar mijn eerste aanschafte en ik meteen verkocht was. Wat voelde dat goed… en vrij… heerlijk. Ik kon me echt niet bedenken dat zo’n klein stukje stof op je buik zo’n verschil zou maken en je dat vrije gevoel zou geven. De wind langs je huid te voelen, de zon je buik te kussen, op dat stukje lijf dat nooit met wind of zon in aanraking kwam. Nu draag ik het liefst alleen maar bikini’s maar een meisje heeft af en toe een badpak nodig. Gewoon omdat je daar zin in hebt of voor de onzekere dagen die we allemaal wel eens hebben van tijd tot tijd. En dan is het fijn om een badpak in de buurt te hebben waarvan je weet dat ie je geweldig staat.
Dit is, alweer, een H&Mmetje. Ik kocht vorig jaar een bordeauxrode (zie hier) en dat beviel me zo goed, goede pasvorm, dat ik wist dat deze dat ook weer zou zijn.

Morgen alweer de laatste, zie je dan!

Love Els ♥


PS. I’m doing these posts to inspire other curvy women and for no other reason that that. Any improper comments will be removed.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s