Bikini week ♥ Wrapped & high waisted

Bikini Gabi Fresh for Swimsuitsforall (sold out but still available in green)
Skirt Anna Scholz | Kimono Anna Scholz for Sheego | Bracelets Siervol

It’s bikini week on xl Fashionfile! For 5 days I will show you how different bikini’s or swimsuits looks on a curvy body, mine too be clear, just to inspire you and to let you see that fat girls can wear bikini’s too. Sun, sea and beaches are there for everybody to enjoy, no need hiding your body. This is the last one in the series. I hope you have a great summer!

Way back in january, when it was freezing and snowing, this gorgeous bikini was launched from the Gabi Fresh swimsuit line for Swimsuitsforall. I know I was waiting for it to pop-up online so I could order it right away because the year before they sold out faster than you can say bikini. I was very happy that I managed to click one home. It took it’s time to get to my house (all the way from the USA), first I got the top (had to pay import duties, auch!), week and a half later the bottom arrived. A bit strange but it’s all forgotten because it’s just so gorgeous!
The top can be styled across your body and tied at the back. The support is perfect, very sexy I might say. The bottom has a bit of a 50’s fit, low cut on the leg and high waisted. The extra fabric crosses in front of the belly (and hiding your lady lumps) and creating a sexy peephole. Altogether it looks a bit like a monokini. Divine! I immediately tried it on with the skirt and kimono and was a bit sad there was no beach party to go to. No sorry… not in febaruary! 😉

This was the last one of bikini week. Hope you liked it and maybe I will do this again next year!
And now I want to know, which one is your favorite?

———-

Het is bikini week op xl Fashionfile! Dat betekent 5 dagen lang verschillende bikini’s/badpakken. Ik laat ze zien op een curvy lijf, het mijne om precies te zijn, om je te inspireren en je te laten zien dat curvy meiden ook bikini’s kunnen dragen. Zon, zee en strand is er voor iedereen om van te genieten, het is niet nodig om je lichaam te verstoppen. Dit is de laatste van deze serie. Heb een geweldige zomer!

Heel heel lang geleden, in januari alweer, toen het vroor dat het kraakte, werd deze bikini van Gabi Fresh voor Swimsuitsforall gelanceerd. Ik weet nog dat ik klaar zat voor de computer, wachtend dat de bikini in de shop verscheen om hem gelijk te bestellen. Vorig jaar namelijk, was de zwemkledinglijn van Gabi Fresh eerder uitverkocht dan je bikini kon zeggen. Ik was dan ook superblij dat ik hem naar huis kon klikken. Het duurde een hele tijd (dat hele eind vanuit de USA), ik vroeg me zelfs af of ie überhaupt nog wel kwam. Maar eindelijk ergens in februari kwam ie dan, althans de top, het broekje arriveerde een week later. Ik moest helaas wel invoerkosten betalen over de top, bij het broekje had ik mazzel. Maar ja, toen ik het geheel ging passen was dat leed al snel vergeten want oh wat is ze prachtig!
De top heeft twee extra stukjes stof die je voor je buik kunt kruisen en achter strikken. De steun is prima, beetje sexy zelfs. Het broekje is een beetje 50’s stijl. Lager uitgesneden op het been en lekker hoog in de taille. Door de extra stof voor op de buik worden alle knuffelvetjes lekker weggewerkt en geeft het een mooi doorkijkje op je heup. Sexy! Samen lijkt het een beetje op een monokini. Prachtig! Ik probeerde het gelijk met mijn Anna Scholz rok en kimono en baalde dat er geen beachparty was. Duh… niet in february nee! 😉

Dit was de laatste in de serie voor bikiniweek. Hoop dat je het leuk vond en wellicht doe ik het volgend jaar weer!
En nu wil ik natuurlijk weten, welke is jouw favoriet?

Love Els ♥


PS. I’m doing these posts to inspire other curvy women and for no other reason that that. Any improper comments will be removed.4 Comments

 1. Autumn Curves

  Dear Els – I like this Bikini so much – thank got, it arrived eventually, I think all the waiting was worth it!!! 🙂 It looks wonderful on you and this combination with the skirt is just like SUMMER HOLIDAYS!!! 🙂

  By the way, have you planned another XL fashion market in Vavavonnes studio? Me and a friend like to come over to the next event and visit you dutch girls 🙂

  Sending loads of love and have a good start with the new week x

  Lony x

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s