Fashion news ♥ Gabifresh for Asos Curve

Sorry for my lack of posts but I took the liberty of a little blogger break/holiday. I am on holiday as we speak, enjoying some much needed family time. I wasn’t really inspired to make outfits posts but I hope I will get back on that soon. Also the fall collections pop up here and there and I think it’s going to be an interesting season.
One of the fall collections that caught my eye was the cooperation from blogger GabiFresh with Asos Curve. Very playful and very 70’s in color and shape as well. It’s not really my cup of tea but I do love the fur coat, the maxi and the striped bodycon dress with the suede jacket. That last combination will hopefully be mine as soon as it hits the shop.

What about you, you like? And what’s your choice?

———

Ik heb alweer een tijdje niet geblogd… Ik heb even wat tijd genomen om een beetje bij te komen van een hele drukke periode. Ik was echt toe aan vakantie en terwijl ik dit schrijf ben ik heerlijk weg met mijn gezin. Ik was ook niet echt geïnspireerd om outfits te bloggen, maar hopelijk komt die inspiratie weer snel terug. De nieuwe collecties stromen de winkels binnen dus ik denk dat het wel weer goed gaat komen. 

Eén van die collecties die me inspireerde is die van Gabi Fresh ism Asos Curve. Een beetje speels met een heerlijke 70’s vibe. Niet helemaal mijn ding maar er zitten een aantal stukken tussen die ik prachtig vind. Zoals de bontjas, de maxi en de gestreepte jurk met het suède jasje. Prachtig! En ik denk dat die laatste outfit snel mijn kant op gaat komen 😉

Wat vind jij van de collectie? Wat zou jij kiezen?

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s