Outfit ♥ That 70’s show

Maxidress Asos Curve | Jacket MS Mode | Boots Fred de la Bretonière (old)

How I love this 70’s vibe that’s going on this season! Very retro but with a modern touch. This maxi I spotted at Asos some time ago but it took some time to get the right size. This dress runs very small and I think it’s not supposed to be a bodycon so I ended up 2 sizes bigger than my normal size. Oh well, I don’t care, as long as it fits properly. The fabric is very thin knitted so when it’s more tight you can see every lump and bump on your body and that’s not what I’m going for. I’m a sucker for graphic patterns (blame my profession) so this chevron pattern is right up my alley. Oh and those colors… gorgeous! The jacket I scored on sale at MS Mode, this color is sold out but it’s back in stock in different colors.

Tell me, are you into the seventies trend?

———-

Ik hou er van, die 70’s trend die je dit seizoen overal ziet! Lekker retro maar dan met een moderne touch. Deze maxi spotte ik bij Asos, alweer een tijdje geleden maar het duurde even voordat ik de goede maat te pakken had. Deze jurk valt vrij klein en aangezien deze niet bedoeld is als bodycon jurk heb ik uiteindelijk 2 maten groter genomen dan normaal. Ach ja, maakt niet uit, als het maar goed past. Het materiaal is van een heel fijn gebreid garen dus als je het wat strakker neemt zie je echt ieder rolletje en bultje zitten (en dan hoeft van mij niet als je begrijpt wat ik bedoel). Oh en grafische print, ik hou er van (balie it on the job) dus dit chevron patroontje is helemaal mijn ding. Tel daar de kleuren bij op en ik ben verkocht. Het jasje scoorde ik in de sale bij MS Mode, deze kleur is uitverkocht maar het jasje is back in stock in andere kleuren.

Hou jij van de seventies trend?

Love Els ♥

10 Comments

  1. Anniek

    Wat een toffe jurk zeg, dat printje is zo leuk! Inderdaad echt lekker ''70's. Ik heb zelf vrijdag eens flink ingeslagen bij het Kaufhaus, een vintagewinkel in Utrecht. Daar hebben ze ook onwijs leuke '70's/old school kleding! X

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s