Outfit ♥ New retro

Dress Anna Scholz via Maxim’s | Boots Unisa | Tights and ring Hema | Necklace vintage

Hi loves! I have another retro dress for you, last week I showed you a dress with a 70’s look, today I have one with a 40’s-50’s retro vibe to it. I hope I got the decades right, oh well, who cares… this dress is gorgeous anyway. I love the granny feel of this Anna Scholz wrap dress, the print is lovely and the colors are very subdued, which I love for this fall. I paired it with brown opaque tights and darkgreen booties and ring and for the fun of it I added a granny necklace 😉

Have a nice weekend, talk to you soon!

———-

Hi loves! Ik heb weer een retro jurk voor je, vorige week zag je al een jurk met een 70’s look, vandaag heb ik er eentje met een jaren 40-50 vibe voor je. Ik hoop dat ik die decennia goed heb, ach ja, who cares, deze jurk is toch wel mooi. Deze wrapdress van Anna Scholz is een beetje granny-achtig en dat vind ik juist zo leuk. De kleuren zijn ingetogen en dat vind ik prachtig voor deze herfst. Ik heb hem hier gestijld met een bruine panty en donkergroene laarsjes en ring en voor de fun heb ik mijn oma-ketting omgedaan 😉

Fijn weekend en spreek je snel weer!

Love Els ♥

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s