Event ♥ Shop My Closet Fall edition 2015

Niet vergeten: zondag 1 november as. houden we weer een Shop My Closet in de studio van VaVaVonne in Vught. De toegang is helemaal gratis en je shopt hier tweedehands kleding, samples, nooit gedragen kleding, schoenen, accessoires… Van 13.00 tot 16.00 uur sta ik en nog 5 andere blogsters voor je klaar met onze rekken zodat jij naar hartenlust kunt shoppen voor leuke budgetprijsjes. Zo shop je al vanaf 5,- euro iets leuks. Bovendien is de studio makkelijk te bereiken per auto (parkeren gratis!) of openbaar vervoer. Zo kun je ook al dan niet in je nieuwe outfit op de foto bij Yvonne. Hieronder zie je een kleine greep van wat ik bij me heb maar ik duik van de week nog mijn kast in om nog meer pareltjes voor je mee te nemen en ruimte te maken in mijn kast voor nieuwe dingen. Zie ik je zondag?

Love Els ♥

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s