Outfit ♥ Fall in love

Coat Zizzi Black Label via Zizzi Den Bosch | Skirt Zizzi WOW collection | Turtleneck Serena Malin | Overknee boots New Look

A few weeks ago I visited the new Zizzi store near my town in Den Bosch. I was super happy that one opened nearby so I had to check it out. I didn’t mean to buy anything but well… who am I fooling 😉 I was lucky they had such a large selection of the Black Label and I tried on a bunch of stuff and  this black oversized kimono coat. And that was it… fell in love instantly. I think it’s very stylish and it goes with a lot of my dresses. Needless to say it looks very good on a pair of jeans as well.
I styled it here with a skirt from the old Zizzi WOW collection (I got it from my fashion twin Edith at the last Shop My Closet sale) and a simple turtleneck in a gorgeous burgundy color. The boots are actually overknee boots and are wide fit from New Look and super comfy.

If you are nearby you must pay the Zizzi store a visit sometime. It’s located in the Arena in Den Bosch and it’s a gorgeous store in a the new clean Zizzi look.

Have a nice weekend!

——-

Een aantal weken geleden ben ik naar de nieuwe winkel van Zizzi geweest in Den Bosch. Ik was erg blij dat er een Zizzi winkel opende in het zuiden van Nederland en dan zo lekker vlakbij mijn woonplaats. Perfect! Ik was niet van plan iets te kopen maar ja… wie hou ik nou voor de gek 😉 Tot mijn grote vreugde hing er veel van de Black Label collectie en heb een aantal dingen gepast maar ik viel als een blok voor deze oversized kimono jas. Ik vind ‘m superstylish en hij past bij een heleboel jurkjes van me. En ik hoef er niet bij te vertellen dat deze met een jeans ook echt fantastisch is.
Ik heb het hier lekker comfy gestijld met een rokje uit de oude Zizzi WOW collectie  (kreeg hem van mijn fashiontwin Edith bij de laatste Shop My Closet sale) en een simpele coltrui in een hele mooie burgundy kleur. De laarzen zijn van New Look en zijn overknee laarzen met een wijde schacht die heerlijk zitten.

Als je in het zuiden des lands bent moet je echt even naar de Zizzi winkel in Den Bosch, het is een heerlijke grote winkel in de nieuwe cleane Zizzi stijl en zit in de Arena.

Fijn weekend!

Love Els ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s