Outfit ♥ I spy a little fly

Coat Thrifted | Dress Asos Curve | Boots New Look | Broche Vintage


You know my love for the wiggle dress, I confess… I have a little addiction to them. This yellow number I had to try on, I wasn’t sure I could get away with such a color but it sure photographs well and I must say it’s not bad… not bad at all! It’s described as mustard but in my opinion it’s more ochre yellow, a lovely warm tone. This dress loves my curves and that’s why I like these types of dresses so much. The coat is a real treasure from the thriftshop. I was jumping for joy when I found out it fits me. Wool, nice details and great fit. I paid 17 euro’s for it. Yes! Detail: I almost paid the same amount for the dry cleaner 😉 Oh and did you spy my little fly 😉
Have a great weekend loves!
————
Je weet vast wel dat ik een liefde heb voor wiggle dresses. Ik geef toe… het is een echte verslaving. Deze gele beauty moest ik proberen, ik was niet zeker of ik weg zou komen met deze kleur maar ik moet zeggen dat ze zeer fotogeniek is… niet slecht… helemaal niet slecht! In de webshop is deze kleur als mosterd omschreven maar ik vind het meer een okergeel, een mooie warme tint. Deze jurk houdt van mijn curves en daarom ben ik gek op dit soort jurken. De jas is een echte vondst van de kringloop. Ik sprong een gaatje in de lucht toen hij ook nog eens bleek te passen! Wol, mooie details en perfecte snit. Ik betaalde er 17 euro voor. Yes! Detail: Ik betaalde bijna evenveel voor de stomerij;) Oh en heb je mijn vlieg al gespot?

Fijn weekend loves!
Love Els ♥

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s